Horoskop za januar-siječanj 2011.

Ići dole

Horoskop za januar-siječanj 2011.

Počalji od Tornado taj 2010-12-26, 10:33
I eto nas na raskrsnici dveju godina, koja prolazi u znaku vladavine Jarca, koja je pocela 22. decembra ove i zavrsice se 19. januara 2011. godine.

U godini koja je pred nama ocekuju nas velike promene. Jupiter, planeta ekspanzije, srece i napretka, konacno ulazi u 4. polje Srbije 5. juna 2011. i nasoj zemlji donosi boljitak. ali, to ne znaci da ce odmah poceti da nam cvetaju ruze, odnosno jos je dosta problema pred nama kojima cemo morati da se bavimo.


OVAN ( 21. 3. - 20. 4. )

Posao - Početkom perioda komunikacija vam neće biti jača strana. Možete reći nešto što nikako ne bi trebalo i imaćete veliku potrebu da se nekom izjadate i da poverite svoje brige i sumnje ili svoje ideje nekome ko neće imati mnogo sluha za vas. Neko će vam obećati saradnju ali se može kolebati i vi ćete ipak, najveći deo posla morati da odradite sami. Posle 30.decembra, Merkur, planeta intelekta kreće direktnim hodom preko znaka Jarca što značajno poboljšava vaš rejtnig na poslu. Jaka pozicija Marsa vam pomaže da se snađete u poslovima sa onima koji su podjednako energični i sposobni kao i vi. Ne ulazite u posao sa slabim igračima, birajte sebi ravne. Jedna Vodolija će sačekati svojih pet minuta i nametnuće vam svoje ideje pred kraj perioda a dotle će uporno pokušavati da uz pomoć Strelca i Riba nekako stupi u kontakt sa vama ili će, ako se radi o stalnom saradniku, svojim servilnim ponašanjem pokušati da vas osvoji. Finansijsko stanje postaje sve bolje i kraj decembra donosi poveće prihode zahvaljujući mudro uloženim sredstvima. Oni koji imaju, imaju mnogo a oni kojima nedostaje novac tražiće način kako da uz pomoć kredita naprave neku finansijsku transakciju koja bi im se mogla isplatiti u kratkom vremenskom roku.

Ljubav - Ovo je period pun uzbuđenja naročito ako ste skloni tajnim vezama ili ako je osoba koja vam se dopada neko koga viđate na poslu. U vladavinu znaka Jarca ulazite u fazi punog, pomračenog Meseca u astrološom polju doma i porodice što će se manifestovati u vidu izvesne nesigurnosti kada je u pitanju lojalnost vašeg partnera.Putovanja u inostranstvo donose mogućnost veze sa nekim ko vam neće sve o sebi ispričati. Jedan vatreni znak vas može zaintrigirati ali to ne znači i početak stabilne veze već flerta za koji niste sigurni kuda vodi. Za predstavnike vašeg znaka nastupa veoma uzbudljiv period na polju ljubavi, porodičnih odnosa, jer ćete imati potrebu da postavite pravila ponašanja ali vam skoro ništa neće ići od ruke. Mnogi će pokušavati da vam daju na znanje da ne žele da igraju po vašim pravilima. Ulazak u brak se ne preporučuje jer komunikacija neće biti sjajna. Značajan planetarni događaj dešava se u astrološkom polju partnrskih odnosa sa poslednjom Mesečevom četvrti u Vagi 27.decembra zbog čega ćete biti u prilici da odnose sa partnerom postavite na prave osnove. Mlad Mesec 4. januara u Jarcu može delovati na vas iritirajuće i zbog toga pokušajte da se ne izlažete prevelikim uzbuđenjima, bićete skloni afektinom ponašanju jer će tog dana doći do pomračenja Sunca koje inače ima veligo uticaja na vaš znak.

Zdravlje – Moguća povreda kolena.

BIK ( 21. 4. - 21. 5. )
Posao - Retrogradni hod Merkura, planete koja upravlja trgovinom, ugovorima i kraćim putovanjima, vladaocem vaše astrološke kuće posla i novca, preko znaka Jarca u priličnoj meri otežava donošenje odluka koje se tiču nekih poslova na koje ste inače računali i prihoda do kojih vam je i te kako stalo. Neko od saradnika ili poslovnih partnera može napraviti pogrešan poslovni korak što će se loše odraziti i na vaše poslovanje. Ipak, situacija nije ni približno tako loša da nema potrebe da se nervirate jer ćete zahvaljujući intervenciji jednog Jarca to moći da ispravite. Naći ćete rešenje za svoje probleme. Ako ste rođeni posle 10. maja u mnogo ste boljoj poziciji što se tiče poslova sa inostranstvom, posebno sa nemačkim jezičkim područjem nego ako ste rođeni početkom znaka. U tom slučaju, držite se jedne Škorpije ali posle 6. januara možete imati poverenja i u Strelca, Vodoliju ali ne i Ribe.Ne ulazite u raspravu sa Rakom i Vagom posebno pred kraj godine, nećete postići sporazum. Sa drugim Bikom, Škorpijom i Jarcem treba da nastavite saradnju čak i ako dođe do manjih, neočekivanih trzavica. Ovo bi za vas mogao biti veoma značajan period u kome ćete biti izloženi velikim iskušenjima i dilemama, kom carstvu da se privolite. Imate želju za saradnjom sa jakim, dobrostojećim firmama.

Ljubav - Kada Venera, planeta ljubavi prelazi preko znaka Škorpije, vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, veoma ste zaljubljivi i u iščekivanju da vam se dogodi nešto izuzetno romantično ili da doživite strastven susret. To se lako može desiti ali predmet vaših želja i maštanja je najverovatnije u braku što međutim neće značajno uticati na intenzitet vaših emocija koje će biti obostrane. Ipak, pazite se. Retrogradni Merkur, simbol reči, vladalac vašeg polja ljubavi donosi haos pri slanju sms poruka i pogrešno poslatom možete nekome nesvesno signalizirati šta prema njemu osećate. Moguće je da ćete biti u iskušenju da uđete u vezu sa Rakom, Jarcem, Škorpijom ili Vodolijom. Ovan će i dalje biti opsednut vama a pred kraj perioda biće mu potrebno pojačanje u vidu prijatelja rođenog u znaku Vodolije da bi lakše sa vama uspostavio kontak. Ovo bi mogao biti period u kome ćete biti izloženi velikim iskušenjima i slobodni Bikovi mogu na nekom veoma romantičnom mestu upoznati osobu sa kojom će ostati u vezi dugi niz godna. Posle 10. januara inostranstvo igra veliku ulogu u ljubavnom životu bilo da se radi o planiranju zajedničkog puta ili ćete nekoga upoznati na nekom velikom međunarodnom skupu.

Zdravlje – Moguć manji nazeb.

BLIZANCI (22. - 21. 6. )

Posao - Predstavnici vašeg znaka su poznati po brzopletosti i retrogradni hod Merkura sve do 30.decembra može inicirati kod vas potrebu za zaključenjem posla ili ugovora koji se neće isplatiti ili se neće poslovi odvijati onako kako vi planirate. Sve do prvih dana januara možete imati ne samo velike izdatke nego i veliki priliv novca i to u radu sa Ovnom, Škorpijom i Lavom. Možete sklopiti posao sa osobama koje žive južno od vašeg mesta i onima koji često putuju na Bliski istok. Mnogobrojni planovi će početi da se ostvaruju ali bi bilo dobro da se uzdržite od bilo kakvih ishitrenih reakcija ako imate jaku konkurenciju. Naglašeno astrološko polje neprijatelja donosi vam moguću neprijatnost od strane osobe koja ne bira sredstva da bi vas potisla u drugi plan. Mnogi koji vas tapšu po ramenu govore protiv vas i ne žele vam dobro. S druge strane, ishitrenom reakcijom možete učiniti nešto potpuno kontraproduktivno posebno poslednjih dana u godni i prvih dana naredne. Jedna Vaga će vam dati dobar savet i moguće neku vrstu pomoći, najverovatnije finansijske, 27. decembra a Bik bi takođe mogao da vas prijatno iznenadi svojim stavom. Od 5. do 12. januara pruža vam se prilika da obnovite odnos sa nekim ko živi u inostranstvu ili radi za strance.

Ljubav - Pred vama je period različith dešavanja u ljubavi u kojima se moguće nećete najbolje snaći jer će Merkur, vladalac vašeg znaka ići do 30. decembra retrogradnim hodom a zatim direktnim i to preko astroloških polja partnerskih odnosa ali i ljubomore, preljube i posesivnosti. Svašta će vam padati napamet i vama i vašem partneru. Ako ne budete konrolisali svoje emocije i ako ne budete spremni da taktizirate sa osbom koja vam je draga, moguće su razne scene, između ostalog i pominjanje raskida ili privremeno razdvajanje. Situacija bi mogla da se brzo sredi u vašu korist jer od vas uglavnom mnogo toga i zavisi. Slobodni Blizanci mogu ući u prilično komplikovanu vezu sa nekim ko nema baš jednostavan karakter ni dobru narav. Ukoliko budete reagovali impulsivno na sve što se dešava na polju ljubavi, teško da ćete uspeti da sastavite nekoliko srećnih dana naročito u vezi sa Devicom, Strelcem ili Škorpijom. Vaga, Jarac i Vodolija imaće uz jednog Ovna najviše razumevanja za vaše česte promene raspoloženja.Ukoliko planirate zajednički put sa partnerom, pokušajate da ga ne pravite ljubomornim, kako nehotice tako i s predumišljajem.

Zdravlje – Moguća kijavica.

RAK (22. 6. - 22. 7. )

Posao - Na vaš znak najvećeg uticaja ima Mesec koji će tokom ovog perioda zauzimati ključne pozicije unutar vaših astroloških kuća. Rođeni početkom znaka biće prva dva dana pod uticajem pomračenja Meseca koje se dogodilo na poslednjem stepenu znaka Blizanaca i koje donosi nesigurnost, nezadovoljstvo i strepnju a rođeni početkom jula osetiće uticaj mladog Meseca 4. januara u astrološkoj kući partnerskih odnosa u vidu novih poslovnih mogućnosti. Ali, oprez. Tog dana je pomračenje Sunca, vladaoca vaše astrološke kuće posla i novca. Ne ulazite 3.4.i 5. januara u nove poslove. Jedan Bik, Vaga, Šlorpija ili Lav biće potencijalno dobri saradnici u januaru dok će period pre toga, krajem decembra i prva dva dana januara doneti razmatranje raznih ponuda kada je u pitanju ulazak u partnerski odnos, naročit sa strancima. Direktan hod Merukra posle 30.decembra deluje podsticajno na one koji se bave marketingom, umetnošću ili su zbog posla često na putovanjima. Ako spadate u one vredne ali spore Rakove, posle 13. januara dobićete podršku od jednog Ovna ili Vodolije koji veruju u vas više nego vi u samog sebe i poslovi kreću nabolje. Inostranstvo koje je bilo za mnoge nedostižan cilj ili poslovi sa strancima koji su bili u fazi pripreme počeće da se odvijaju mnogo lakše i mnoga vrata će početi da vam se otvaraju uz mogućnost dobre zarade i najverovarnije promene saradnika ili radne sredine.

Ljubav - Rakovi najviše vole dom a poslednja Mesečeva četvrt u astrološkoj kući doma 27. decembra donosi mogućnost harmonizacije odnosa u porodici. Slobodni Rakovi će između 23. i 30.decembra imati priliku da sreću razne interesante osobe, uglavnom Vodolje, Ribe ili Škorpije sa kojima će ostvariti dobru komunikaciju. Imaćete mogućnost izbora. Dve osobe, koje se možda i međusobno poznaju, moguće da često putuju ili rade u medijima ili se bave politikom smatraće vas za izuzetno atraktivnu i šarmantnu osobu. Pod vidom poslovne saradnje može započeti romansa o kojoj ste samo mogli da sanjate. Na pomolu je veza sa nekim ko će vam omogućiti da zajedno putujete ili radite na nekom projektu koji će podrazumevati česta putovanja. Vaša romantična priroda može potražiti društvo jednog Jarca 4. i 5. januara ili nekog Strelca i Ribe 9.i 10.januara dok će najverovatnije najviše uspeha imati kod vas jedan Bik 14. i 15. januara. Pun Mesec u vašem znaku na kraju perioda donosi mogućnost pomirenja vašom zaslugom, sa nekim ko je bio previše tvrdoglav da bi napravio prvi korak ka tome. Moguće poznanstvo i početak romanse preko Interneta

Zdravlje – Smanjite obroke.

LAV (23. 7. - 22. 8. )
Posao - Neka ideja o kojoj dugo razmišljate i verovatno ste vodili razgovore o njenoj realizaciji sa mlađim saradnicima može postati kamen spoticanja u saradnji u radu sa onima na koje ste bezrezrvno računali.Dani kada treba biti posebno oprezan kod sklapanja poslova i dogovora oko novih projekata su 22. 29. i 30. decembar osim ako se ne radi o poslu sa Ovnom, Strelcem . Blizanci bi vam se rado pridružili na poslu ali će biti neodlučni sve do pred kraj godine. Mlad Mesec 4. januara u Jarcu donosi veliko iskušenje kada je u pitanju projekat koji bi mogao biti izuzetno dobro naplaćen ali vi se plašite da se mnogo toga dešava o čemu vi ne znate ili da vam mogu ponuditi ugovor koji vam neće odgovarati. Tog dana dešava se pomračenje Sunca, vladaoca vašeg znaka zbog čega ne bi trebalo da donosite nikakvu važnu odluku.Treba da obratite pažnju na odredbe ugovora koje mogu sadrži u sebi izvesne nejasnoće koje bi mogle da se kada dođe vreme za to protumače na vašu štetu.Posle 10. januara bićete pod dobrim uticajem Marsa, naročito ako ste julski Lav jer ćete naići na podršku kolega i moći ćete da oformite dobar tim. Rođeni krajem znaka, posle 15. avgusta trebalo bi da budu oprezni u radu sa Ovnovima i Škorpijama.

Ljubav - Ulazite u period vladavine znaka Jarca pod velikim opterećenjem nečega što ste možda saznali o partneru ili osobi koja vam je draga. Nemojte donositi svoj sud o tome dok se dobro ne raspitate o čemu se radi, moguće da je napravljena intriga upravo sa ciljem da se vi destabilizujete. Krajem decembra uspećete da razrešite dilemu koja će vas mučiti i ako ste slobodni, moguće da ćete novogodišnje veče provesti u društvu osobe koja je intrigantna i atraktivana ali ne i za vezu na duže staze. Tranzit Marsa preko znaka Jarca gde je najjači podstiče nezadovoljstvo partnera a ako se radi o Vodoliji možete biti „optužni“ da inicirate konflikte i da ste uzrok svim problemima. Vaše poslovne obaveze takođe mogu biti jedan od faktora koji će doprineti zategnutnoj atmosferi u bračnim odnosima. Pomračenje Sunca 4. januara potencira vašu nesigurnost u sebe i osećaj nemoći da ćete situaciju u ljubavi rešiti na način kako vama jedino odgovara. Možete ući u tajnu vezu što je samo privremeno rešenje ili možete posle 16. januara započeti konstruktivan razgovor sa partnerom o mogućnosti prevazilaženja krize. Veza sa Vagom, Bikom i Ovnom postaje frustrirajuća jer ne želite da vam bilo ko nameće svoj stil Jedan Strelac i Vodolija mogu biti gotovo idealni partneri za vas u ovom periodu.

Zdravlje - Nervna napetost.

DEVICA (23. 8. - 22. 9. )
Posao - Ukoliko se bavite privatnim poslovima, bilo da radite u firmu u kojoj situacija nije naročito stabilna ili radite u svojoj firmi možete očekivati nekakve neprijatnosti u vezi sa papirologijom sve do 30.decembera. Pokušajte da se ne nervirate oko nečega što je van vaše moći.Imaćete veliku podršku Bika, Vage i Škorpije za svaku ideju ili nov posao i taj povoljan period će potrajati do 8. januara. Posle tog perioda neko se može umešati u odnosi između vas i kolega i pokušati da napravi intrigu. U pitanju će biti neki neraščišćeni računi iz prošlosti između vas i te osobe. Pomračenje Sunca 4. januara u astrološkoj kući kreativnosti i ljubavi donosi pometnju u radu sa umetnicima, sportistima i osobama za koje vas vezuju duboke emotivne a ne samo poslovne veze. Ulazak Marsa u Vodoliju 16. januara donosi mnogo tračeva, intriga i prilično neprijanu situaciju na poslu zbog koje se možete zabrinuti jer se može loše odraziti i na vaše finansije. Većina predstavnika vašeg znaka očekuje neki poveći priliv novca, sudskim putem i to će se najverovatnije i dogoditi ili ćete dobiti vest da nešto tako možete očekivati u dogledno vreme. Ako vam je potreban pravni savet zatražite ga od Škorpije, Riba ili Jarca.

Ljubav - U vašem astrološkom polju partnerskih odnosa dugo već boravi Uran, planeta promena koja loše utiče na vaš nervni sistem zbog čega je vaš odnos sa partnerom vrlo dinamičan i buran. Od početka 2010. tranzit Jupitera plante dobrog raspoloženja preko ovog polja doneo je uzbuđenja razne vrste, mogućnost afera i flerta, uvećanja porodice, preseljenja. Ako niste iskoristili taj tranzit Jupitera, hvatajte poslednji voz jer ćete tek posle dvanaest godina imati sličnu šansu. Vaša potreba da tranformišete svoj odnos u onakav kaka bi vama odgovarao neće se ispuniti ako ne promenite stil ponašanja naročito ako ste u vezi sa Jarcem, Škorpijom ili Ovnom. Partner je isuviše određen u onome što želi da dobije od vas u emotivnom pogledu da se neće zadovoljiti mrvicama sa stola vaše bogate trpeze. Imate šansu da napravite prelomni korak i da mu priredite prijatno iznenađenje kome se ne nada upravo u vreme pomračenja Sunca 4. januara, naročito ako se radi o tajnoj vezi. Veza sa kolegom postaje vrlo intrigantna za okolinu posle 16. januara kada će Mars ući u Vodoliju i sve što je netipično za ponašanje jedne Device može šokirati one koji vas dobro poznaju jer ćete biti spremni na sve ili ništa.

Zdravlje -Pazite se oštrih predmeta.

VAGA (23. 9. - 22. 10. )
Posao - Saturn, planeta amcije ide preko vašeg znaka direktnim hodom i u dobrom aspektu sa retrogradnim Merkurom ( konfuzne misli) od 24. do 30. decembra može vas navesti na pogrešne odluke pod uticajem nekog mlađeg saradnika koji će uporno želeti da vam nametne svoje ideje. Nekoliko osoba sa kojima ste vodili razgovore na temu novog projekata biće uporne da osvoje vaše poverenje. 27. i 28. decembra možete pomisliti da je pravi izbor jedan Rak ili neki Lava koji će vas uveravati u svoju odanost i spremnost da se maksimalno angažuju oko toga. Ipak, pazite se. Ako se radi o grandioznom projektu ili radite u privatnoj firmi, pomračenje Sunca 4. januara može doneti nepredviđene probleme. Osoba iz vašeg doma, Lav, Ovan ili Blizanci može vam nametnuti svoje želje ili neke svoje ideje i vaše će morati da za izvesno vreme odu u drugi plan. Nemojte insistirati na nečemu što i sami vidite da vam nikako ne polazi za rukom. Dobićete priliku da posle 16. januara kada Mars bude ušao u Vodoliju i nekoliko dana pre toga, posebno 12. januara napravite dobar dogovor sa Ovnom, Ribama ili Strelcem u vezi sa nečim što bi najbolje mogli da realizujete u okviru timskog rada. Sa novcem ćete oprezno rukovati iako ćete dobiti neki vanredni prihod koji su vam dugovali ili ako ste mladi, poveći novčani dobitak od roditelja.

Ljubav - Ovo je period velikih iskušenja za mnoge Vage. Mlade Vage mogu se zaljubiti u atraktivnu, uspešnu osobu kojoj je karijera na prvom mestu i ako dođe do susreta 22., 27. ili 28. decembra već 4. januara u vreme pomračenja Sunca, jedna Škorpija ili Rak mogu se umešati i celu priču kao neko ko polaže neko pravo bilo na vas ili osobu sa kojom ćete započeti romansu Na pomolu je ljubavna priča sa pretećim sms porukama ali ako ste ženski predstavnik ovog znaka, pošto ste vi prva dama Zodijaka, tako ćete se i postaviti. Venera, vaš vladalac boraviće do 8. decembra u Škorpiji pa ćete vi tajanstvenim metodama, diskretnošću ali ništa manje upornošću doći do potrebnih informacija. U slučaju da ste gospodin Vaga bićete na visini zadatka ali vas čekaju pakleni praznici ako sedite na dve stolice. Neko ko se bavi umetnošću i možda živi u zemlji na obali mora ili često putuje.Oko vas se dešava mnogo toga što ne možete da kontrolišete a nesveno ste možda dali povoda i za događaje i za priče. Pazite da ne budete Agata Kristi u sopstevenom životu. Skrasite se u osobu koja vam je odana i koja vas voli, možda i godinama, pružite joj šansu, zaslužuje to, naročito posle 16. januara.

Zdravlje - Poremećaj cirkulacije.

ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11. )
Posao - Što vaš posao ima više veze sa javnošću to ste bliži nekoj vrsti popularnosti ali i skandala. Nekome je veoma stalo da vas profesionalno destabilizuje ili da vam napravi lošu reklamu. Svesni ste svih grešaka koje ste pravili u poslednje vreme ali i dalje ste spremni da govorite istinu po svaku cenu, naravno vaše viđenje situacije na poslu koje baš i nije preterano obećavajuće. Ipak, uspevate da se nametnete i da svima date na znanje da vas je teško pokolebati. Prvi manji šok možete doživeti 22. decembra kada će neko pokušati da vam napravi neku malu pakost za nešto što ste vi njemu svojevremeno uradili slučajno ili namerno. Ne želite da ostavlajte utisak plemenite osobe ako za to nemate razloga. Venera, planeta koja vlada astrološkom kućom vaših prijatelja nije vam naklonjena svojim položajem pa su vam žene, ma kog pola da ste, prilična konkurencija na poslu.Nemojte ulaziti u poslovne aranžmane sa Ribama ako u njih inače nemate poverenja a predlože vam unosan posao i nemojte ulaziti u konflikt sa Blizancima sve do 14. januara kada će situacija biti mnogo povoljnija po vas u svakom pogledu,uključujući i finansijski.

Ljubav -Prvih nekoliko dana nisu povoljni.Dobijate priliku da uđete u vezu sa nekim ko vas istovremeno i privlači i inrigira. Osoba koju ste upoznali preko posla pokušaće da vas po svaku cenu osvoji ali ako se bude radilo o Biku, Vagi, Škorpiji ili Ribama, bićete prilično nepoverljivi i nespremni da se upustite u vezu ma koliko se ona trudila da uspostavi sa vama dobru komunikaciju. Tranzit Marsa planete strasti preko znaka Jarca a zatim od 16. januara i preko znaka Vodolije donosi mogućnost čestih susreta sa nekim ko je veoma atraktivan i moguće mesto susreta je teretana, sportski tereni, javne ustanove, veliki skupovi, koncerti. Preko vašeg znaka prelazi Merkur, vladalac vaše astrološke kuće partnerskih odnosa u retrogradnom hodu sve do 30.decembra kada će krenuti direktno a to za vas znači da ćete biti meta „napada“ nekoga ko vam je do tada na prilično diskretan način davao na znanje da mu se dopadate. Posle 8. januara moraćete da se postavite mnogo aktivnije kada je u pitanju vaš ljubavni život jer će i Venera, planeta ljubavi ući u vaš znak pa ćete biti jedano od onih znakova koji su veoma popularni u društvu. Možete doći u iskušenje da uđete u paralelnu vezu sa osobom koja se bavi sportom ili politikom.

Zdravlje - Dobro se osećate.

STRELAC (23. 11. -21. 12. )
Posao - Što vaš posao ima više veze sa javnošću to ste bliži nekoj vrsti popularnosti ali i skandala. Nekome je veoma stalo da vas profesionalno destabilizuje ili da vam napravi lošu reklamu. Svesni ste svih grešaka koje ste pravili u poslednje vreme ali i dalje ste spremni da govorite istinu po svaku cenu, naravno vaše viđenje situacije na poslu koje baš i nije preterano obećavajuće. Ipak, uspevate da se nametnete i da svima date na znanje da vas je teško pokolebati. Prvi manji šok možete doživeti 22. decembra kada će neko pokušati da vam napravi neku malu pakost za nešto što ste vi njemu svojevremeno uradili slučajno ili namerno. Ne želite da ostavlajte utisak plemenite osobe ako za to nemate razloga. Venera, planeta koja vlada astrološkom kućom vaših prijatelja nije vam naklonjena svojim položajem pa su vam žene, ma kog pola da ste, prilična konkurencija na poslu.Nemojte ulaziti u poslovne aranžmane sa Ribama ako u njih inače nemate poverenja a predlože vam unosan posao i nemojte ulaziti u konflikt sa Blizancima sve do 14. januara kada će situacija biti mnogo povoljnija po vas u svakom pogledu,uključujući i finansijski.

Ljubav -Prvih nekoliko dana nisu povoljni.Dobijate priliku da uđete u vezu sa nekim ko vas istovremeno i privlači i inrigira. Osoba koju ste upoznali preko posla pokušaće da vas po svaku cenu osvoji ali ako se bude radilo o Biku, Vagi, Škorpiji ili Ribama, bićete prilično nepoverljivi i nespremni da se upustite u vezu ma koliko se ona trudila da uspostavi sa vama dobru komunikaciju. Tranzit Marsa planete strasti preko znaka Jarca a zatim od 16. januara i preko znaka Vodolije donosi mogućnost čestih susreta sa nekim ko je veoma atraktivan i moguće mesto susreta je teretana, sportski tereni, javne ustanove, veliki skupovi, koncerti. Preko vašeg znaka prelazi Merkur, vladalac vaše astrološke kuće partnerskih odnosa u retrogradnom hodu sve do 30.decembra kada će krenuti direktno a to za vas znači da ćete biti meta „napada“ nekoga ko vam je do tada na prilično diskretan način davao na znanje da mu se dopadate. Posle 8. januara moraćete da se postavite mnogo aktivnije kada je u pitanju vaš ljubavni život jer će i Venera, planeta ljubavi ući u vaš znak pa ćete biti jedano od onih znakova koji su veoma popularni u društvu. Možete doći u iskušenje da uđete u paralelnu vezu sa osobom koja se bavi sportom ili politikom.

Zdravlje - Dobro se osećate.

JARAC (22. 12. - 20. 1. )
Posao - Prelazak Sunca preko vašeg znaka za vas uvek predstavlja period velikih uzbuđenja jer Sunce upravalja vašim strastima, egzaltirano je u astrološkoj kući vaše porodice i doma i vi ste iako uglavnom u velikim oscilacijama kada je energija u pitanju, prilično poletni i voljni da idete preko svojih moći. Rođeni u početkom znaka osetiće uticaj pomračenja Meseca koje se dogodilo dan pre ulaska Sunca u vaš znak i mogu smatrati sebe odgovornim za nešto za šta nisu. Preispitivanje svojih odluka, posebno u vezi sa jednim Rakom, Lavom ili Škorpijom može vas odesti u ćorsokak. Nemojte se preterano uzbuđivati ako budete imali preterane troškove, uglavnom ćete uspeti da se snađete po pitanju novca a odmah posle novogodišnjeg dočeka idete u suret pomračenju Sunca u vašem znaku, 4.januara što bi mogla biti neka vrsta opomene da treba daobro da razmislite u kom pravcu da usmerite svoje poslove, posebno saradnju sa strancima. Ulazite u period velikih poslovnih promena i zaokreta i moraćete da se prilagodite nekim uslovima rada koji će samo prividno biti nepovoljni, u stvari situacija kreće s mrtve tačke, uglavnom zahvaljujući podršci jednog Ovna, Vodolije ili Škorpije. Pozitivnau promenu ćete osetiti posle 15. januara u vidu bolje komunikacije sa saradnicima i povoljnih poslovnih ponuda koje ćete prihatiti.

Ljubav - Što ste strpljiviji i trpeljiviji to bolje po vas. Nikakva akcija neće doneti dobro čak ni mladim muškim predstavnicima ovog znaka koji će biti u najboljoj situaciji zbog tranzita Marsa preko astrološke kuće ličnosti. Žene će, ma kog pola da ste, igrati odlučujuću ulogu u vašem životu, ne obavezno pozitivnu. Nemojte se preterano opterećivati onim što će se pričati o vašem partneru a možda vam neće prijati. Moraćete da prihvatite istinu, odgovarala ona vama ili ne. Retrogradan Merkur u astrološkoj kući tajnih neprijatelja do sredine janara pravi haos u vašem životu, podstiče vašu nesigurnost u sebe, sklnost ka raspravama i sklonost ka flertu. Ne ulazite avanture da biste zaboravili na svakidašnjicu koja u velikoj meri zavisi i od vaše spremnosti da se suočite sa istinom. Stalni partner, potpomognut svojom familijom smatra vas krivcem za lošu komunikaicju, vi, s druge strane, imate utisak da činite sve što možete. Pokušajte da budete romatničniji i strastveniji jer imate veliku podršku Venere sve do 8. januara koja vam iz Škorije šalje pozitivne vibracije, posebno januarskim Jarcima dok nakon tog datuma decembarski predstavnici ovog znaka postaju nestrpljiviji i zaljubljiviji.

Zdravlje – Povremena malaksalost.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2. )
Posao - Predstavnicima vašeg znaka ovaj period u godini nije povoljan jer Sunce, simbol energije koje je inače slabo u vašem znaku prolazi kroz astrološku kuću tajni, bolesti, neprijatnosti ali i mašte, tajnih aranžmana, dogovora i važnih razgovor u četiri oka. Trbealo bi da budete maksimalno oprezni šta kome pričate, koje sumnje i strahove poveravate jer vam mnogi neće biti naklonjeni. U većini slučajeva radi se o ljubomori i zavisti jer vas većina doživljava kao konkurenciju. Jedan od boljih datuma za vas je onaj koji je za mnoge loš a to je 4. januar, kada će doći do pomračenja Sunca u astrološkoj kući vaših neprijatelja. Po sistemu dok nekom ne smrkne drugom ne svane, sačekaćete prvo ulazak Venere, planete novca u znak Strelca 8. januara što će vam pomoći da rešite pitanja u vezi sa nekreninama a zatim ulazak Marsa, planete akcije u vaš znak. Do tada se strpite i nemojte se izlagati preteranim troškovima i nemojte praviti nikakve finansijske transakcije, posebno sa mlađim saradnicima koji će pokušavati da vas zainteresuju za svoje ideje. Finansijska situaciju može da ugrozi samo loše sklopljen aranžman sa jednim Lavom ili nekom drugom Vodolijom.

Ljubav - Mlade slobodne Vodolije su spremne da uđu u vezu sa nekim ko im možda po mnogim pitanjima ne odgovara samo da ne bi bile same. Jedna veoma sposobna i ambiciozna osoba zainteresovaće vas ma koje da ste godište i ma koji da ste pol a veću šansu imaju da se zaljube muškarci Vodolije od žena koje su spremne pre da se bore za bivšu ljubav ili za svoj status u vezi nego da se angažuju u nekoj novoj vezi. Nemojte verovati u sve što vam priča osoba koja vam je draga jer retrogradni Merkur, vladalac vaše astrološke kuće ljubavi ali i ljubomore i posesivnosti može vas naterati da ne razmišljajući sledite partnera u svemu što vam predloži da biste se zatim najverovatnije pokajali. Ljubomora će vas razdirati, naročito ako je velika razlika u godinama između vas i partnera. Nećete biti spremni da preko mnogo čega pređete i takav vaš stav može produbiti jaz između vas dvoje. Ipak, ulazak Venere, planete ljubavi u Strelca 8. januara i Marsa u vaš znak 16. januara donosi mogućnost poznanstva sa nekim ko često putuje ili, ako i vi budete na putu, romantičan doživljaj. Jarac, Vaga ili Strelac mogu biti gotovo idealni partneri za vas.

Zdravlje - Pazite da ne uganete zglob.


RIBE (20. 2. -20. 3. )
Posao - Spremni ste da uđete u nove poslovne aranžmane. Vaš društveni i poslovni život postaje mnogo kvalitetniji i bićete spremni da se prihvatite nekih novih poslova, ako treba i da otputujete negde uoči samih praznika da biste neku situaciju rešili, ali najverovatnije da ćete morati da mnoge poslove odložite za period iza novogodišnjih praznika. Nemojte se preterano nervirati ako budete kasnili u realizaciji nekih planova i to ne vašom greškom. Prilično nemarni saradnici, posebno mlađi, biće uzrok nepoštovanju rokova i bilo bi najbolje kada biste se oslonili na sredovečne Bikove, Vage, Škorpije i Strelce. Jedan Jarac će pokušati da utiče na vaše stavove i možete u vreme pomračenja Sunca 4. januara doći u konflikt sa njim, međutim, situacija će se ipak srediti zahvaljujući posredovanju jednog, najverovatnije Ovna ili Vodolije. Dobićete priliku da se angažujete na poslu u kome je potrebno da posedujete neki talenat i na vama je da se maksimalno potrudite da osvojite simpatije onih koji će suditi o vašim sposobnostima. Moguće da ćete napraviti prodor u svet umetnosti, nauke ili sporta, zahvaljujući podršci jedne Škorpije ili Bika.

Ljubav - Imate veliku potrebu za druženjem sa onima sa kojima se oduvek dobro razumete, moguće sa kolegama i ako nameravate da idete na neki poveći skup za vreme novogodišnjih praznika a slobodni ste, pruža vam se prilika da započnete vezu sa Rakom, Bikom, Vagom ili Škorpijom. Lavu ćete biti izuzetno zanimljivi i smišljaće razne načine kako da privuče vašu pažnju ali mu to neće poći za rukom jer može napraviti pogrešan potez 4. januara u vreme pomračenja Sunca što će vam otkriti mnogo toga o njemu što niste znali. Bićete meta osoba na položaju. Nemojte sumnjati u razloge zašto je neko sa vama. Ako ste uspešni, možete pomisliti da je to razlog što bi mnogi želeli da budu sa vama. Vaša lična harizma i šarm biće nešto diskreniji posle 8. januara. Pazite da ne uđete u vezu sa nekim ko nije slobodan. Strasti će biti prejake ali situacija nepovoljna. Stara ljubav će pokušati da vam se ponovo približi, ali ako ste raskinuli pre više od šest meseci, verovatno nećete prihvatiti ponudu za pomirenje.Ako ste u braku sa osobom koja je zabrinuta za svoju karijeru ili finansije, razmislite o zajedničkom, porodičnom biznisu u koje biste uključili i prijatelje. Vaš optimizam može delovati vrlo podsticajno na vašeg partnera.

Zdravlje - Dobro se osećate.

_________________
Nije mi žao što kradu moje ideje, već ih oplakujem što nemaju svoje...

Nikola Tesla
avatar
Tornado
Admin
Admin

Broj poruka : 13254
Datum upisa : 04.09.2010

http://nisam-tu.4umer.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu