Numerologija - Osnovno značenje slova

Ići dole

Numerologija - Osnovno značenje slova

Počalji od Tornado taj 2011-01-02, 07:17
A - sila, vlast, autoritet, sklonost komandovanju, nametljivost, agresivnost, liderstvo, ne voli mešanje sa strane, ne prihvata savete, matrijalna dobra, komfor, fini ljudi.
B - sposobnost za duboka osećanja, promenljivost, dobri radnici u timu, muzikalni, dobri saradnici sa partnerima, želja za putovanjima, naporni su za okolinu.
V - nepostojanost, odsustvo sistematičnosti, osoba ima velike planove, velike promene, nervoza, razni poduhvati.
G - tajanstvenost, tvrdoglavost, vole da su sami, kreativne osobine, samopoštovanje.
D - društvenost, praktičnost, istrajnost, treba da izbegava konzervatizam, sledi uspeh ako ima jak karakter.
Đ - praktičnost, dugo rade za ono što žele, život na ivici treba da izbegava, mogućnost ostvarenja planova jak karakter, uspeh stoji.
E - sposobnost mobilizirovanja, vitalnost, prilagodivost, putovanja, direktnost, popularnost, direktni su.
Ž - neuverenost, slava, prepoznatljivost, uživanje i luksuz, moć, dobro za finansije.
Z - sklonost ka sumnjama, nezadovoljstvo, metafizika i kultovi, važan im je porodičan život.
I - napetost, utisak, idealisti, nepraktičnost, romantičari, osećajnost, izbegavaju uplitanje u tuđe stvari.
J - liderstvo ali uz podršku drugih osoba, izraženo samopoštovanje, vredni, potreban je oprez da bi bili uspešni.K - napetost, veliko pitanje, dobra intuicija, inspiratori drugih ljudi na uspeh, mogu da šire negativnu energiju zbog svog idealizma.
L - logičnost, može da bude veliki pronalazač, velika privlačnost, kritičari, vole okupljanja, znaju da vole.
LJ - osobe magnetne privlačnosti, znaju da iskažu svoja osećanja, znaju da vole privlače ljude, sredjeniji sigurniji su nego što izgledaju.
M - vredan, marljiv, pedantan, praktični ali su željni ljubavi i izbudjenja, usponi i padovi ih očekuju u životu, jaka volja, kompromisna bića, integritet im je vrlo bitan.
N - energičnost, ambicija, stvaralaštvo, osećajni, vole okruženje dragih ljudi, prisutno je ponavljanje grešaka, vole promene i uživanja, disciplinom mogu da ostvare sve što žele.
NJ - vole da uživaju u životu, vole da su u društvu, osećajni, često rade i po dva puta istu stvar, prepoznatljivost im je vrlina.
O - emocionalnost, sklonost ka mističnim dozivljajima, sigurni u sebe, dobijaju ono što žele, jaka snaga volje i discipline, prilagodljivi u kući.
P - skromnost, vole samoću, distanciranje od ljudi, usamljenost, inteligentni ljudi, dosta razmišljanja, znanje, religija i metafizika kao interesovanje, moguća iznenadjenja bez upozorenja.


R - jaka emocionalnost, stalna napetost, ali samopouzdani ljudi, humanisti, trče za novcem, ali pomažu i drugima, kreativni.
S - nervoza, depresija, potištenost, usponi i padovi se podrazumevaju, ambiciozni, mogu biti nepouzdani, mogu se povući u sebe, jake osobe.
T - beskonačno traganje za idealima, nervoza, poverenje, puno ljubavi, dobri prijatelji, taktični, više vole da ih drugi vode nego da oni budu predvodnici.
Ć - druželjubivi, dobro se iskazuju, pažljivi, imaju kratak fitilj, ali su dobri praktičari.
U - intuicija, sklonost ka čestim rastrojstvima, ali i uživanje, druženje, imaju sreće ali je i lako gube, ponekad neodlučne, srećno slovo.
F - nežnost, umno prilagodavanje okolnostima, prilikama, uslovima, potrebna je harmonija i ravnoteža, odgovorne, nisu toliko samouvereni kao što izgledaju, prijateljski nastrojene.
H - seksualni problemi, kao da nemaju osećanja, ne bira srestva da dode do uspeha, nezavisni, novac im je jako bitan, metodični, zanimaju ih sve što je novo.
C - kad se iznerviraju teško se smiruju, dobro se dokazuju pred drugima, druželjubivi su, obraćaju pažnju ali i primaju ka sebi, vrlo kreativni.
Č - vernost, osećajnost vole da se pokazuju, kreativni, praktični, lako iskaču iz ravnoteže, vole da su u društvu.
- realno sagledavaju život, praktični u svemu, ume da ostavi ono što dobro funkcioniše.
Š - beskompromisnost, revnost, oblik mu kaže sve gore dole, usponi padovi, ambicioznost, nepouzdanost, povlačenje u sebe.


1 - A, F, N, V
2 - B, G, NJ, Z
3 - C, H, O, Ž
4 - Č, I, P
5 - Ć, J, R
6 - D, K, S
7 - DŽ, L, Š
8 - Đ, LJ, T
9 - E, M, U


Treba obratiti pažnju kada se radi analiza lične godine da se obavezno pogleda i koje slovo ima uticaj na tu godinu, tako ćemo lakše uvideti koji dogadjaji slede, da li na fizičkom ili emotivnom planu. Ime nam govori o emotivnom planu a Prezime na fizičkom planu.

Baš kao što iz datuma rodjenja pravimo pitagorin kvadrat tako i iz imena i prezimena mozemo napraviti kvadrat. Potrebno je napisati ime i prezime, numerisati brojevima i popuniti kvadrat kao i kod datuma rodjenja. Brojevi koji nedostaju su u stvari karma koju treba da otplatimo, to jest da radimo na tim nedostacima na koje nas upućuju nedostajući brojevi.

_________________
Nije mi žao što kradu moje ideje, već ih oplakujem što nemaju svoje...

Nikola Tesla
avatar
Tornado
Admin
Admin

Broj poruka : 13254
Datum upisa : 04.09.2010

http://nisam-tu.4umer.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu