Ovnu nova ljubav, Lavu brak, Raku strast

Ići dole

Ovnu nova ljubav, Lavu brak, Raku strast

Počalji od Tornado taj 2011-01-01, 10:14OVAN
Isključivo od vas zavisi kako će izgledati vaš ljubavni život, nezavisno koje ste godište, da li ste slobodni ili ne. Ulazak Jupitera u vaš znak krajem januara donosi mogućnost nove ljubavi, u martu možete ući u tajnu ljubav sa nekim ko živi u inostranstvu.

Od početka aprila postajete mnogo aktivniji na polju ljubavi, naročito ako ste muški predstavnik Ovna, a od kraja aprila do polovine juna, ako ste ženski predstavnik ovog znaka. Druga polovina maja donosi ljubav sa nekim na poslu ili na putovanju.

Leto je kao stvoreno za morske ljubavi ili flert na poslovnim putovanjima. Jarac i Vaga mogu da budu veoma interesantni kao i neki drugi Ovan. Vi ćete biti znak u trendu, ali pazite se. Pomračenja Sunca, 4. januara, 1. i 15. juna. 1. jula, 25. novembra i 10. decembra padaju u astrološka polja doma, karijere i putovanja. Ako ste u stalnoj vezi ili braku, partner će primetiti promene u vašem ponašanju.

Opasnost za predstavnike vašeg znaka leži u mogućoj tajnoj vezi od aprila do avgusta naročito sa Strelcem ili Ribama. Odanost jednog Jarca ili Vage u znaku ili podznaku biće nepromenjena prema vama ma kako se vi ponašali. Ako nameravate da se negde preselite, ili da menjate posao a slobodni ste, upoznaćete nekog novog s kim ćete se lepo slagati, piše Jasminka Holclajtner za "Večerenje novosti"

BIK
Sam početak godine donosi mnogo uzbuđenja, posebno ako vam se dopadaju energične osobe. Jarac, Ovan, Vodolija ili Škorpija mogu da postanu vaša opsesija, i vi u podjednakoj meri njihova. Ulazak Jupitera krajem januara i Urana sredinom marta u znak Ovna donose vam mogućnost neočekivanih obrta, naročito ako ste sa nekim u tajnoj vezi ili priželjkujete da se to dogodi.

Pomračenje Sunca i Meseca početkom januara, juna, 1. juna i jula može se loše odraziti na one koji su u vezi sa kolegom ili sa nekim ko nije slobodan.

Stalni partner će očekivati više pažnje u prvom delu godine, kada ćete biti raspoloženi da mu ugađate. Ako ste slobodni, kraj proleća i leto donose mnogo lepih mogućnosti za zaljubljivanje, posebno kod Raka, Lava, drugog Bika ili Riba.

Posle 20. septembra, možete da budete suočeni sa partnerovom ljubomorom, ali od sredine novembra postajete mnogo prilagodljiviji, naročito ako budete u vezi sa Škorpijom ili Jarcem.

BLIZANCI
Početak godine nije baš lak, ali već kada Mars bude ušao u Vodoliju, krajem januara, i Jupiter u Ovna, sredinom marta, osećaćete da ste na svom terenu. Slobodni Blizanci mogu da budu u velikoj dilemi jer će im se više osoba istovremeno udvarati, a oni koji su u stalnoj vezi ili braku neće moći da odole šarmu nekog ko je stariji od njih, moguće da se radi o Vagi ili Jarcu.

Ma kog pola da ste, moguća je veza sa osobom koja je starija od vas, ali i veoma popularna, bilo u javnosti ili u svom društvu. Sve do 16. juna bićete prilično nesposobni da držite konce svog ljubavnog života u svojim rukama ali ćete možda biti veoma zaljubljeni.

Kraj proleća i leto donose potrebu da se "skrasite". Mnogi predstavnici vašeg znaka mogu sa ljubavnim partnerom da odu da žive u inostranstvo ili će promeniti mesto boravka, stan, a neki od vas će ući u kredite zbog stana. Ako ste u vezi sa Jarcem, Ovnom, Strelcem ili Vodolijom, najverovatnije da ćete imati puno razumevanje partnera za mnoge vaše želje, ali jesen donosi manju krizu u odnosima, posebno u drugoj polovini oktobra. U novembru i decembru predstoje lepi zajednički momenti, moguće negde na putu.

RAK
Početak godine, pomračenje Sunca 4. januara, može da vas uvede u nepredviđen sukob sa partnerom, naročito ako ste u vezi sa Ovnom, Jarcem ili Lavom. Dobar period počinje sredinom maja kada će vam odgovarati pozicija Marsa i Venere u Biku, što može da donese strastvenu ljubav ili poznanstvo sa nekim ko će biti opčinjen vama.

Imaćete priliku da budete u vezi istovremeno sa osobom na položaju ili sa nekim kome ste dugo vremena neka vrsta opsesije. Od avgusta ulazite u strastveno-romantičnu ljubavnu priču. Između 26. januara i 13. jula retrogradan hod Saturna će se loše odraziti na vašu porodičnu situaciju, pa ako ste u braku, moraćete da se maksimalno posvetite porodici.

Mnogi predstavnici vašeg znaka mogu da pokušaju da obnove vezu sa nekim ko živi u inostranstvu ili ko često putuje. Ljubomorne scene između vas i partnera neće biti retkost, a vaš partner će u priličnoj meri davati povoda za to. U novembru možete odgovoriti na udvaranje Škorpije ili Device.

Cele godine možete biti predmet opsesivne ljubavi nekoga ko će biti malo u zemlji, malo u inostranstvu. Ako se radi o simpatiji s posla, moguća su zajednička putovanja sa mnogo zajedničkih romantičnih momenata naročito ako ste oboje prisutni u javnosti. Romantični susreti vam se mogu dogoditi negde u prirodi, na odmoru, naročito negde pored vode.

LAV
Ovo je godina u kojoj ćete moći da doživite snažnu ljubav i sve do 5. juna, dok Jupiter, planeta zanosa, vladalac vaše astrološke kuće ljubavi i strasti bude prelazila preko znaka Ovna, predstoji vam veoma lep period u kome ćete moći da uđete u vezu sa nekim ko će vam na svaki način imponovati. Ako radite sa strancima, moguće je poznanstvo sa Vodolijom, Ovnom ili Jarcem.

Ako ste razvedeni ili u zrelim godinama, očekujete vezu koja vas može odvesti do oltara, naročito ako bi se radilo o drugom braku. U junu možete biti preosetljivi i skloni raspravama, a u julu ćete biti skloni da sebe okrivljujete za eventualne razmirice. Posle 20. septembra predstoji vam mnogo bolji period, i ako budete planirali brak u tom periodu, imate šanse da budete srećni, naročito sa nekom Vagom, Strelcem ili Jarcem.

Tokom 2011. posebno oprezni treba da budete u komunikaciji sa onima koji su vam oduvek na neki način pravili spletke, kako u privatnom tako i poslovnom životu. Zavist okoline može se reflektovati negativno na odnose sa stalnim partnerom, posebno u dane pomračenja Sunca i Meseca. Ako ste slobodni, tokom ove godine možete planirati brak.

DEVICA
Ulazak Jupitera, vladaoca astrološke kuće partnerskih odnosa i doma, u Ovna, krajem januara, i ulazak Neptuna, planeta zanosa i zaljubljenosti, u svoje sedište, u Ribe 4. aprila, može za vaš znak da bude signal da bi nešto interesantno moglo da se dogodi na ljubavnom planu.

Ipak, prvih meseci, sve do kraja maja bićete skloni ljubomori, flertu i ulasku u vezu sa nekim ko nije slobodan ili sa uniformisanim licem. Imate mogućnost da se na najbolji način pokažete pred nekim ko vam je veoma drag, i pokušajte da od 5. juna do početka avgusta sredite svoje odnose sa osobom koja vam je draga.

Neko koga ste pre desetak godina upoznali preko posla ili s kim ste nekada radili, ili bili u vezi, pokušaće ponovo da uđe u vaš život, što vas može u priličnoj meri uzdrmati, naročito od početka juna do prvih dana jula. Ako od avgusta partner bude postao povučen u sebe i pomalo tajanstven, ne treba da budete zabrinuti, u pitanju su njegovi problemi na poslu i velike ambicije zbog kojih će vas pomalo zanemarivati.

VAGA
Ljubavni odnosi će za mnoge Vage biti razlog velike egzaltiranosti. Od sredine januara kreće jedan veoma uzbudljiv period u toku koga ćete moći da ostvarite mnoge od svojih snova.

Ako ste ikada želeli da doživite veliku ljubav, za tako nešto vam se pruža prilika, ali možete da uđete u situaciju iz koje nećete umeti da nađete izlaz. Dve, a možda čak i tri podjednako jake ličnosti i atraktivne osobe interesovaće se za vas, i vi ćete verovatno biti u dilemi između Ovna, Vodolije i Lava.

Povremeno u igri će biti možda i neki Strelac ili Blizanci. Jun mesec donosi ljubomorne scene koje će se smenjivati zajedno sa izjavama ljubavi, a ako se dogodi negde na putu, pomislićete da je to ono na šta ste dugo čekali. Mnogi predstavnici vašeg znaka će poželeti da uđu u brak a dame Vage mogu ostati u drugom stanju i ulazak u brak je više nego izvestan. U tajnu ljubav možete ući krajem avgusta i u prvoj polovini septembra.

ŠKORPIJA
Početak godine i prvi meseci sve do sredine maja mogu biti srećni ako ne rizikujete ulazeći u vezu sa nekim ko vas samo fizički privlači.

Ljubavna veza sa nekom drugom Škorpijom sa kojom ste na istim talasnim dužinama, Jarcem ili posle 12. maja sa Bikom, mogu da budu izvor sigurnosti i zadovoljstva. Device i Blizanci će vas iscrpljivati svojim čestim promenama raspoloženja, a Vodolija, Strelac i Ovan mogu da budu atraktivni i veoma izazovni, ali ne znaci koji mogu da vas baš mnogo usreće.

Posle 5. juna, kada Jupiter, planeta zadovoljstva i sreće, bude ušao u vaše astrološko polje partnerskih odnosa, moći ćete da očekujete stabilizaciju u sferi emotivnih odnosa.

Ako ste dama Škorpija, neki moćan biznismen pokušaće da vas impresionira, a ako ste muškarac Škorpija, uticajna dama, popularna u društvu i veoma uspešna, pokazaće interesovanje za vas.

Jedna Riba može u proleće da pokaže veliku zainteresovanost za vas, a zatim će se povući neodlučna u pogledu onoga šta, u stvari, očekuje od vašeg odnosa.

STRELAC
Predstavinici vašeg znaka prolaze kroz veoma važan period tokom ove godine. Jupiter, vladalac vašeg znaka, simbol zadovoljstva i prosperiteta ulazi u vaše astrološko polje ljubavi, što bi moglo da vam donese novu ljubav, zanos i strast.

Ako ste mladi, često putujete, moguće da ćete upoznati nekoga ko se bavi sportom, turizmom, studira u inostranstvu ili namerava da ode da živi negde van zemlje. Oni koji su u braku, verovatno će planirati proširenje porodice a slobodni, sredovečni Strelčevi mogu očekivati mnogo prijatnih momenata u društvu onih koje će upoznati preko bavljenja hobijem ili nekim sportom.

Jun mesec na emotivom planu donosi razne turbulencije, moguću ljubomoru, posebno u vezi sa Ribom, Strelcem, Bikom ili Rakom. Avgust je takođe mesec u kome na buran način možete reagovati na sve što vam ne odgovara u odnosu sa partnerom, a postoji opasnost da uđete u vezu sa nekim koga dugo poznajete preko posla ili s kim ste nekada bili u vezi.

JARAC
Ako nameravate da osnujete porodicu, da iznajmite stan ili uđete u brak, dobro razmislite kako to treba da izvedete, da ne biste izazvali "potrese" u kući. Ne žurite sa zaključcima na temu partnerove porodice i ne ulazite u rasprave oko sitnica.

Mogući su zajednički planovi u vezi sa karijerom i odlaskom u inostranstvo ili ćete i vi i partner, posebno u junu i julu imati ozbiljne razgovore u vezi sa vašom budućnošću i nećete naći lako rešenje. Moguće su nove simpatije i neka nova ljubav. U avgustu do polovine septembra može biti ono o čemu ste maštali.

U junu Rak i Lav će vam praviti probleme i manje ljubomorne scene. Bik, Strelac ili neki drugi Jarac mogu da budu veoma uporni da vas osvoje, a Blizance i Device treba da izbegavate, posebno krajem aprila do polovine maja i u avgustu, jer će biti nervozni i netolerantni. Ribe će biti veoma naklonjene decembarskim Jarčevima baš kao i Škorpije.

Od druge polovine septembra, partner, naročito ako se radi o Ovnu, Vodoliji ili Lavu mogu biti previše posesivni, pa vam to može stvoriti dodatne probleme u partnerskim odnosima, naročito ako budete davali povoda za to.

VODOLIJA
Što ste duže u vezi, to ste više izloženi stresu, jer vi i partner teško možete da nađete zajednički jezik. Jedina osoba kojoj treba da podredite svoju volju je druga Vodolija, Ovan ili Strelac. Lav vam je naklonjen, ali neće imati mnogo razumevanja za vaše često ekscesno ponašanje.

Jun je veoma naporan jer ćete biti na meti kritike članova porodice i partnera. Vaga i Jarac su osobe na koje možete da računate, ali vaša velika potreba za slobodom, a često i raspravama, dovešće do udaljavanja od stalnog partnera.

Nove ljubavi su na pomolu. U aprilu možete ući u vezu sa nekim ko će se lažno predstaviti ili će imati mnogobrojne nerešene probleme, a nova avantura i poznanstvo dogodiće se preko leta i u oktobru. Ako nameravate da se osamostalite ili da uđete u brak, razmislite čiju podršku imate i koliko ste spremni da se žrtvujete za partnera, posebno za njegovu karijeru i da li ste spremni da promenite način života.

Sredovečne Vodolije mogu da imaju ozbiljnu, stabilnu vezu sa Vagom ili Jarcem, i mogu da planiraju drugi brak ili zajednički život.

RIBE
Predstavnicima vašeg znaka neće biti dosadno, naprotiv, moći ćete da ostvarite svoje snove o braku, porodici ali, ipak, većina predstavnika vašeg znaka će želeti da i dalje ostane slobodna. Preko posla, posebno ako radite sa strancima ili nameravate da pređete u strano predstavništvo, predstoje mnogobrojna udvaranja.

Ma čime da se bavite, imate šanse da postanete poznati, a ako se, inače, bavite poslom preko koga ste poznati u javnosti, predstoji veliki uspeh. Oni koji planiraju da se bave glumom ili režijom, muzikom, takođe mogu imati uspeha. Rođeni početkm devedesetih mogu da se nadaju velikom uspehu. Sredovečne Ribe, koje su propustile šansu u mladosti, dobijaju priliku koju neće propustiti.

April i maj donose mladim damama Ribama udvaranje sredovečnog uspešnog biznismena, a muškarcima vezu sa nekim ko će ih odvesti do matičara. Leto može da bude jedno od onih koje se pamti, a jesen donosi neku vrstu otrežnjenja, nesigurnost i potrebu da svoj život sagledate realno bez mnogo idealizovanja.

_________________
Nije mi žao što kradu moje ideje, već ih oplakujem što nemaju svoje...

Nikola Tesla
avatar
Tornado
Admin
Admin

Broj poruka : 13254
Datum upisa : 04.09.2010

http://nisam-tu.4umer.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu