Net prijateljstva?
4 posters
Strana 1 od 1
Net prijateljstva?
Da li verujete u net prijateljstva?
Da li ste stekli neke prijatelje preko interneta?
Kakva su vaša iskustva ?
Da li ste stekli neke prijatelje preko interneta?
Kakva su vaša iskustva ?
Re: Net prijateljstva?
Ne stizem danas ali cu sutra malo opsirnije na ovu temu...obecavam...
Gost- Gost
Vjerujem u net prijateljstva i da jesam stekla prijateljicu mislim za cijeli zivot bilo neta ili ne tako da iskustvo je savrseno ona je moja legenda
Ana- Moderatori
- Broj poruka : 1007
Datum upisa : 07.10.2010
Godina : 43
I Bog stvori virtuelne prijatelje..
Dita von Teese- Administratorka Dita
- Broj poruka : 6059
Datum upisa : 12.09.2010
Inace bez zajebancije,za zlog k.... poput mene,virtuelni prijatelji su dusu dali.U rl zivotu nisam previse druzeljubiva,iz nekog razloga ljudi me smaraju,i najcesce mi se penju na k. E tu stupaju na scenu virtuelni prijatelji.Kao i u rl,ispostavilo se da ni u vl nisam jako druzeljubiva,i otkako sam na netu stekla sam samo jednog prijatelja:C mena.Malo li je!??Jedan ali vredan!Ali ne lezi vraze..onda su na scenu stupili Ana,Pass,Bleky,Tornado,Ary..i ostali da ih sad ne nabrajam pojedinacno..i to su ljudi koje sam ja istinski zavolila,bez obzira sto o njima ne znam skoro nista,nema veze..cinjenica je da im se istinski obradujem,da me razvesele,nasmiju.. i sta vise covek da ocekuje!???Meni je to sasvim dovoljno..ja vise od ljudi i ne ocekujem!
Dita von Teese- Administratorka Dita
- Broj poruka : 6059
Datum upisa : 12.09.2010
Dita von Teese ::Inace bez zajebancije,za zlog k.... poput mene,virtuelni prijatelji su dusu dali.U rl zivotu nisam previse druzeljubiva,iz nekog razloga ljudi me smaraju,i najcesce mi se penju na k. E tu stupaju na scenu virtuelni prijatelji.Kao i u rl,ispostavilo se da ni u vl nisam jako druzeljubiva,i otkako sam na netu stekla sam samo jednog prijatelja:C mena.Malo li je!??Jedan ali vredan!Ali ne lezi vraze..onda su na scenu stupili Ana,Pass,Bleky,Tornado,Ary..i ostali da ih sad ne nabrajam pojedinacno..i to su ljudi koje sam ja istinski zavolila,bez obzira sto o njima ne znam skoro nista,nema veze..cinjenica je da im se istinski obradujem,da me razvesele,nasmiju.. i sta vise covek da ocekuje!???Meni je to sasvim dovoljno..ja vise od ljudi i ne ocekujem!
Ditaaa I Love you
Na mrezi sam tek/vec 4 godine. Verujem u prijateljstvo zapoceto na ovaj nacin. Na samom pocetku mog boravka ovde upoznala sam dve osobe za koje sada, sa sigurnoscu mogu da kazem da su moje prijateljice za ceo zivot.
bubamara- Broj poruka : 167
Datum upisa : 07.10.2010
Similar topics
» Net prijateljstva?
» Kraj Prijateljstva
» Stara prijateljstva zaboravljena
» Malezija, zemlja „sajber prijateljstva“
» Kraj Prijateljstva
» Stara prijateljstva zaboravljena
» Malezija, zemlja „sajber prijateljstva“
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma: