Bez ograničenja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Promaja ... zli vetar koji ubija Srbe !

4 posters

Ići dole

Promaja ... zli vetar koji ubija Srbe ! Empty Promaja ... zli vetar koji ubija Srbe !

Počalji od Alex 2010-10-29, 22:33

U Srbiji je opste poznato da je promaja tajni ubica.
Uopste nisu trebali da izmishljaju vaccine protiv pticijeg Isvinjskog gripa…dovoljno bi bilo samo da napisu “protiv promaje” I verovatno binam uvaljali 5 miliona komada…babe, dede, strine, tetke…pa gurali bi se uredove.

Nad nama se vekovima nadvijala crna senka latentne pretnjeopasnije od raka, karijesa, gripa macije kuge I misije groznice.protiv nje nepomazu ni citostatici, zracenja, ni beli luk, ni kuvano vino, pa cak ni rakijakoja leci sve druge bolesti. Promaja je neunistiva.

Dolazi tishe od nindze, ubija brze od metka.
Ne postoji mesto na kom si siguran, ona vrebaaaaa…

Jednako je opasna I u sobi, kolima, letnjoj basti kafica,redu u posti.Najopasnija je na random mestu.
U Srbiji se ,iako imamo nizak standar voze najnoviji Inajskuplji automobile, retko se moze videti neki sa otvorenim krovom, jerkabriolet je mrtvacki sanduk bez poklopca .

Iako je teza kako “promaja postoji samo u Srbiji” pomalopreterana jer se strujanje vazduha plase I bale u Italiji I jos nekimmediteranskim zemljama, cinjenice su da jjoj se ovde pripisuje najvecarazarajuca moc. Ona je kod nas najcesce medicinsko objasnjenje za razne tegobe: od kucenih vratnih misica, glavobolje, bolove u ledjima, zacepljenog nosa, dochmichka, povisene temperature pa I do prerane smrti

Mi smo gvozden narod, pa nam svez vazduh nije saveznik jer uslucaju preterivanja sa kiseonikom docice do oksidacije I mozemo da zardjamo !
Na Balkanu je promaja situacija kad vetar prolazi krozprostoriju zbog dva otvorena prozora koja sun a suprotnim stranama, jer onaizaziva prehladu, glavobolju I kostobolju. Ovo uverenje je toliko jako da cak Ipojedini lekari savetuju da se izbegava promaja sto znachi : nikad ne otvarajtedva prozora!
Sto se Srba tiche, promaja je lichni djavo, malo prohladjenzbog duzeg odsustva iz pakla. Zbog preseljenja u Srbiju,naravno.

Kad se na plus 40 blago pomeri zavesa otkrivajuci masovnogubicu u Srbiji, nije dovoljno samo zatvoriti sva vrata I prozore,a neee…oninajstariji I najmudriji tvrde da I u hermeticki zatvprenoj prostoriji kad udje promaja ,kruzi jos 15minuta, ona vreba…trazi zrtvu..zato tad valja staviti kapu I sal I zauzetidobar zaklon .
U protivnom, moze doci do upale nerava, tuberkoloze ilikurjeg oka.Novija istrazivanja pokazuju da promaja moze da izazove I celavost,zubobolju I polne bolesti, a mozda I na gojaznost.

Antipod promaji je rakija.

Promaja je kriva za sve bolesti, a rakija ih lechi.

Ako je promaja djavo, rakija je Bog.
Alex
Alex
Žena-Zmaj
Žena-Zmaj

Broj poruka : 2387
Datum upisa : 07.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Promaja ... zli vetar koji ubija Srbe ! Empty Re: Promaja ... zli vetar koji ubija Srbe !

Počalji od micika 2010-10-29, 22:39

hahaha bravo lepojko pravo kazes smeh
micika
micika

Broj poruka : 193
Datum upisa : 20.10.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Promaja ... zli vetar koji ubija Srbe ! Empty Re: Promaja ... zli vetar koji ubija Srbe !

Počalji od Dita von Teese 2010-10-29, 22:41

U Srbiji se ,iako imamo nizak standar voze najnoviji Inajskuplji automobile, retko se moze videti neki sa otvorenim krovom, jerkabriolet je mrtvacki sanduk bez poklopca . Promaja ... zli vetar koji ubija Srbe ! 32875 Promaja ... zli vetar koji ubija Srbe ! 32875 Promaja ... zli vetar koji ubija Srbe ! 32875 Promaja ... zli vetar koji ubija Srbe ! 32875 Promaja ... zli vetar koji ubija Srbe ! 32875
Dita von Teese
Dita von Teese
Administratorka Dita
Administratorka Dita

Broj poruka : 6059
Datum upisa : 12.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tornado 2010-10-29, 22:42

ja najviše volim 'Fiću' .. osmeh
Tornado
Tornado
Admin
Admin

Broj poruka : 13254
Datum upisa : 04.09.2010

https://nisam-tu.4umer.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dita von Teese 2010-10-29, 22:44

Ja slom zivaca dobijem u vozu..redovno,ali redovno nadje se neko koga "ubi promaja"!A ja vazduha nemam.Stvarno smo preoptereceni promajom..znala sam jednog lika,koji je bukvalno imao citave teze o stetnosti promaje..kao sto kaze u ovom tekstu gore promaja vreba iza svakog coska.Covek je bio zaista opterecen.
Dita von Teese
Dita von Teese
Administratorka Dita
Administratorka Dita

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tornado 2010-10-29, 22:53

ee stvarno si ovo dobro sročila MIha...

nismo do sad videli tvoje spodpobnosti pisanja.. superr

imaš stila.. osmeh
Tornado
Tornado
Admin
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Alex 2010-10-29, 22:57

Tek ce da vidite Promaja ... zli vetar koji ubija Srbe ! 636961
Alex
Alex
Žena-Zmaj
Žena-Zmaj

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tornado 2010-10-29, 23:03

tako je majeckice...

pokaži nam šta znaš.. lala
Tornado
Tornado
Admin
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od micika 2010-10-30, 00:54

a mene nesto bas bole ledja a ja se pitam od cega je
micika
micika

Broj poruka : 193
Datum upisa : 20.10.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Alex 2010-10-30, 20:08

micika ::
a mene nesto bas bole ledja a ja se pitam od cega je

Pa od promaje, od cega bi ! ccc... Promaja ... zli vetar koji ubija Srbe ! 32875
Alex
Alex
Žena-Zmaj
Žena-Zmaj

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dita von Teese 2010-10-30, 22:05

Kuku bez zezanja, danas u jednom momentu me tako ukocila ledja da nisam mogla da se pomerim.Kaze koleginica promaja sigurno! Promaja ... zli vetar koji ubija Srbe ! 32875
Dita von Teese
Dita von Teese
Administratorka Dita
Administratorka Dita

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Alex 2010-10-30, 22:07

Dita von Teese ::Kuku bez zezanja, danas u jednom momentu me tako ukocila ledja da nisam mogla da se pomerim.Kaze koleginica promaja sigurno! Promaja ... zli vetar koji ubija Srbe ! 32875

Kazi ti koleginici da ne sere Promaja ... zli vetar koji ubija Srbe ! 32875
Alex
Alex
Žena-Zmaj
Žena-Zmaj

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tornado 2010-10-30, 22:08

hahaha...to je nacionalna boljka izgleda.. mali se smeje

ma ja danas imao neku temperaturu, smlatilo me nešto bilo, stvarno se dobro nisam osećao ceo dan

propuh garant..

:glavomzid:
Tornado
Tornado
Admin
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu