Propust policije
Strana 1 od 1
Propust policije
Trojica službenika policijske stanice Čukarica suspendovana s posla do završetka istrage o samoubistvu pritvorenika Miloša J. (43)
BEOGRAD - Istraga o samoubistvu pritvorenika! Trojica službenika policijske ispostave Čukarica suspendovana su s posla po hitnom postupku, zbog samoubistva pritvorenika Miloša J. (43) u četvrtak uveče u toj stanici. Kako saznajemo, jedan policajac, šef smene i komandir Policijske stanice smatraju se odgovornim zbog propusta u obezbeđivanju uhapšenog.
- Po završetku istrage znaćemo sve okolnosti ovog događaja - kaže naš sagovornik iz policije.
Reporteri Kurira posetili su juče dom porodice Miloša J. u Zemunu. Na vratima porodične kuće dočekala nas je njegova supruga Jasmina (41).
Kaže da ne zna šta se tačno dešavalo kobne noći, ali da je sigurna da njen muž ne bi digao ruku na sebe.
- Inspektori su mi rekli da se Miloš obesio učkurom trenerke za ventilacioni otvor na plafonu. Kažu da se popeo na klupu, koja je bila u toj prostoriji. Ali, meni ta priča nije logična - priča ona.
Nije joj, kaže, jasno kako je uspeo da veže kanap za plafon, jer je bio nizak rastom.
- Zašto mu nisu oduzeli sve čime bi sebi mogao da ugrozi život, kao što nalaže procedura? Ne verujem da bi on tek tako ostavio svoja dva sina i ubio se - drhtavim glasom priča supruga.
Za smrt muža saznala je od inspektora u četvrtak oko 23.30 sati, kad su joj sa ekipom Hitne pomoći pokucali na vrata.
- Rekli su mi da izađem ispred, saopštili da se Miloš ubio i predali mi njegovu ličnu kartu - priseća se Jasmina.
Miloševa majka Milena podiže se iz kreveta i dodaje:
- Tek sam izašla iz bolnice kad me je zadesila ova tragedija. Inspektori su doveli lekare jer sam srčani bolesnik. Briga me što su neki policajci suspendovani, kad mog sina više nema - bolno uzdišući priča majka.
Izvor
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu