Bez ograničenja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kristijan: Dajte mi doživotnu uslovnu!

Ići dole

Kristijan: Dajte mi doživotnu uslovnu! Empty Kristijan: Dajte mi doživotnu uslovnu!

Počalji od Tornado 2010-12-08, 12:07

Kristijan Golubović, koji je optužen da je organizator narkogrupe, juče je u Palati pravde u završnoj reči zamolio sud da mu pruži jednu šansu i tražio da mu izrekne doživotnu uslovnu kaznu.

Kristijan: Dajte mi doživotnu uslovnu! 10413_kristijangolubovic_f
Nadrljao sam samo zato što sam bio u društvu devijantnih ličnosti: Kristijan Golubović

- Nisam kriv! Budite nezavisni i osudite me na doživotnu uslovnu kaznu! Ako posle te kazne pređem ulicu na crveno uhapsite me i pošaljite na doživotnu robiju, jer će to potvrditi da sam retard koji nije iskoristio datu šansu, rekao je Kristijan.

On je istakao da po izlasku iz pritvora neće više biti u kontaktu sa kriminalcima i da sa njima nikada više neće čak ni razgovarati!

- Ubedio sam na stotine hiljada klinaca da sam borac protiv poroka, a sada sam nadrljao samo zato što sam bio u društvu devijantnih ličnosti. Kajem se što sam, kako kaže moja žena, dobar i glup! Kajem se što sam pokušao da glumim Robin Huda i što sam nahranio psa koji me je ujeo. Društvo mi do sada nije dalo nijednu šansu, već me je večito gledalo kao da sam najveći zlikovac, poput Hanibala Lektora. Izvinjavam se majci što mi je majka izjavio je u jednom dahu Kristijan - rekao je Kristijan.

On je na kraju zamolio sud da uzme u obzir da ima sina od 15 godina kome treba da se posveti, jer je njegova prva supruga nedavno preminula, posle čega je pod utacajem lošeg društva.

Golubovićeva majka Milanka Golubović i optuženi Mirsad Fujaljkić, Ferat Skenderovski, Safet Ibrović, Uroš Vuković i Marko Poljak rekli su u završnim rečima da nisu krivi i predložili sudu da ih oslobodi.

Kristijan je optužen da je organizovao grupu koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. do 16. januara, kada je policija prilikom hapšenja zaplenila 125 grama heroina.

Presuda Kristijanu Goluboviću i njegovoj grupi biće izrečena u petak.

Izvor
Tornado
Tornado
Admin
Admin

Broj poruka : 13254
Datum upisa : 04.09.2010

https://nisam-tu.4umer.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma: