Devojčica zarobljena u automatu s igračkama!
2 posters
Strana 1 od 1
Devojčica zarobljena u automatu s igračkama!
MEKIS ROKS - Jedna dvogodišnja devojčica bila je 15 minuta zarobljena u automatu s igračkama, u tržnom centru u okolini Pitsburga.
elnik lokalne vatrogasne službe Pol Kašmer izjavio je televiziji WPXI da devojčica nije izgledala uplašeno kada je u sredu uveče nađena unutar automata u tržnom centru Robinson. Vatrogasci su zatekli "najslađu malu devojčicu u roze odeći, okruženu igračkama i sa cuclom u ustima".
Devojčica se najverovatnije provukla kroz otvor kroz koji automat, aktiviran novčićem, izbacuje igračke. Kašmer je rekao da je alatom uspeo da otvori vrata mašine i izvuče dete.
Autor:
Agencija BETA
Re: Devojčica zarobljena u automatu s igračkama!
Djevojčica okružena igračkama? Ja tu ne vidim problem niti razlog za brigu? I to samo 15 minuta?
californiamen- Broj poruka : 1260
Datum upisa : 22.09.2010
verovatno bio problem da je izvuku odatle pošto se detetu sigurno nije izlazilo pa su mučili muku sa njom..
Ja sam ko klinac sanjao da ostanem cijelu noć u shoping centru, da me "zaborave"..
Uopće se ne bih bunio.. ..upalio bih sve televizore i igrao se sa svim mogućim igračkama..
Uopće se ne bih bunio.. ..upalio bih sve televizore i igrao se sa svim mogućim igračkama..
californiamen- Broj poruka : 1260
Datum upisa : 22.09.2010
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu