Bez ograničenja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Devojčica zarobljena u automatu s igračkama!

2 posters

Ići dole

Devojčica zarobljena u automatu s igračkama! Empty Devojčica zarobljena u automatu s igračkama!

Počalji od Tornado 2010-12-12, 14:13

MEKIS ROKS - Jedna dvogodišnja devojčica bila je 15 minuta zarobljena u automatu s igračkama, u tržnom centru u okolini Pitsburga.

Devojčica zarobljena u automatu s igračkama! Gornji2-igracke

elnik lokalne vatrogasne službe Pol Kašmer izjavio je televiziji WPXI da devojčica nije izgledala uplašeno kada je u sredu uveče nađena unutar automata u tržnom centru Robinson. Vatrogasci su zatekli "najslađu malu devojčicu u roze odeći, okruženu igračkama i sa cuclom u ustima".

Devojčica se najverovatnije provukla kroz otvor kroz koji automat, aktiviran novčićem, izbacuje igračke. Kašmer je rekao da je alatom uspeo da otvori vrata mašine i izvuče dete.

Autor:
Agencija BETA
Tornado
Tornado
Admin
Admin

Broj poruka : 13254
Datum upisa : 04.09.2010

https://nisam-tu.4umer.com

Nazad na vrh Ići dole

Devojčica zarobljena u automatu s igračkama! Empty Re: Devojčica zarobljena u automatu s igračkama!

Počalji od californiamen 2010-12-12, 14:51

Djevojčica okružena igračkama? Ja tu ne vidim problem niti razlog za brigu? I to samo 15 minuta? Devojčica zarobljena u automatu s igračkama! 307160
californiamen
californiamen

Broj poruka : 1260
Datum upisa : 22.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Devojčica zarobljena u automatu s igračkama! Empty Re: Devojčica zarobljena u automatu s igračkama!

Počalji od Tornado 2010-12-12, 14:52

verovatno bio problem da je izvuku odatle pošto se detetu sigurno nije izlazilo pa su mučili muku sa njom.. mali se smeje
Tornado
Tornado
Admin
Admin

Broj poruka : 13254
Datum upisa : 04.09.2010

https://nisam-tu.4umer.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od californiamen 2010-12-12, 15:13

Ja sam ko klinac sanjao da ostanem cijelu noć u shoping centru, da me "zaborave"..
Uopće se ne bih bunio.. Devojčica zarobljena u automatu s igračkama! 307160 ..upalio bih sve televizore i igrao se sa svim mogućim igračkama..
californiamen
californiamen

Broj poruka : 1260
Datum upisa : 22.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu