Vatrometom otvaraju sajam
2 posters
Strana 1 od 1
Vatrometom otvaraju sajam
Vatrometom ispred Hale dva Beogradskog sajma danas od 18 sati počinje jubilarni 50. novogodišnji sajam, koji će trajati do 30. decembra.
Beograđani će na sajmu moći da se zabave u “Avantura parku” i “Zabavnom parku”, da pogledaju postavke Vojnog, Prirodnjačkog i Muzeja starih automobila i snabdeju se potrepštinama za nastupajuće praznike.
Hala jedan i ove godine je rezervisana za “Zabavni park” sa 32 objekta za, kako navode organizatori, podizanje adrenalina. Posetioci se mogu provozati na “Enterprajzu” i “Barci pirata”, autodromu, plesati “Crazy dance”...
U Hali dva biće postavljen “Avantura park” za zabavu najmlađih, koji će moći da se penju na veštačku stenu, odigraju pejntbol, stoni fudbal i tenis, pikado...
U istoj hali biće postavljeni štandovi sa odećom, obućom i potrepštinama za kuću sa značajnim sniženjima.
Muzeji će izložiti arsenal automatskog oružja iz Drugog svetskog rata, životinje koje su se pojavljivale u domaćim filmovima i oldtajmere. Sajam je otvoren radnim danom od 13 do 20, a subotom i nedeljom od 10 do 20 sati. Ulaznica je 200 dinara, a radnim danom omogućava i jednu besplatnu vožnju u „Zabavnom parku“. Cena parkinga je 50 dinara za sat.
Re: Vatrometom otvaraju sajam
Aleeeeeeeeergičan sam na vatromete, pucanje petardi i slično..
To mi je dosadno do bola..
A plesati "Crazy dance"? Mmmmm..to bi moglo biti zanimljivo?
To mi je dosadno do bola..
A plesati "Crazy dance"? Mmmmm..to bi moglo biti zanimljivo?
californiamen- Broj poruka : 1260
Datum upisa : 22.09.2010
Re: Vatrometom otvaraju sajam
uhh ja volim expolison da se trese i grmi..
miris baruta mi ja tako HOT..
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu