Bez ograničenja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dejvid Morales sprema žurku za Beograđane

Ići dole

Dejvid Morales sprema žurku za Beograđane Empty Dejvid Morales sprema žurku za Beograđane

Počalji od Tornado 2010-12-17, 02:45

Poznati svetski di-džej majstor Dejvid Morales nastupiće večeras u “Beogradskoj areni” zajedno sa bendom “Cool&The Gang” u okviru velike žurke “BP Party”. Morales najavljuje dobar provod u „Areni“ i nove pesme kojima će obradovati publiku.

Dejvid Morales sprema žurku za Beograđane 100839_zabmorales01_f
Dejvid Morales će scenu deliti sa „Kool and the Gang“

Šta ste spremili za večerašnji nastup?
- Puštaću neke od pesama sa novog albuma koje još niko nije imao priliku da čuje.

Često dolazite u Beograd, kako se grad menja iz vaše perspektive?
- U Beograd dolazim zadnjih deset godina. Imao sam priliku da posmatram kako se menja vaša muzička scena, kao i cela zemlja u odnosu na moj prvi dolazak i ljudi su veoma srećni jer uživaju u svakom novom danu svog života. To je nešto veoma posebno.

Kako vam izgleda muzička scena danas?
- Ima dobrih i loših stvari. Dobra je ta što ima puno muzike i da je fenomen di-džejeva prešao na drugi nivo. Loša stvar je to što ima dosta loše muzike jer danas svaki di-džej misli da treba da producira muziku, a da pri tom ne zna ništa o muzici. Danas zbog interneta svako može da postavi svoju muziku.

Kako se vaš stil vremenom razvijao?
- Moram da kažem da je moj stil evoluirao vremenom, ali sam i dalje zadržao svoj integritet. Ranije je postojala samo haus muzika, a sada postoji tehno, trajbal, trens, elektro i elektronska muzika. Međutim, ono što je važno je da treba i dalje da znate kako da ispričate priču, da podelite sa publikom neko životno iskustvo koje vas je oblikovalo kao umetnika. Ceo moj život se vrti oko di-džeinga i sve što sam ikada želeo je da ljudima puštam muziku.

Koji vam je kompliment koji ste ikada dobili najdraži?
- Onaj kada mi je majka rekla da me poštuje!
Tornado
Tornado
Admin
Admin

Broj poruka : 13254
Datum upisa : 04.09.2010

https://nisam-tu.4umer.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu