Dejvid Morales sprema žurku za Beograđane
Strana 1 od 1
Dejvid Morales sprema žurku za Beograđane
Poznati svetski di-džej majstor Dejvid Morales nastupiće večeras u “Beogradskoj areni” zajedno sa bendom “Cool&The Gang” u okviru velike žurke “BP Party”. Morales najavljuje dobar provod u „Areni“ i nove pesme kojima će obradovati publiku.
Dejvid Morales će scenu deliti sa „Kool and the Gang“
Šta ste spremili za večerašnji nastup?
- Puštaću neke od pesama sa novog albuma koje još niko nije imao priliku da čuje.
Često dolazite u Beograd, kako se grad menja iz vaše perspektive?
- U Beograd dolazim zadnjih deset godina. Imao sam priliku da posmatram kako se menja vaša muzička scena, kao i cela zemlja u odnosu na moj prvi dolazak i ljudi su veoma srećni jer uživaju u svakom novom danu svog života. To je nešto veoma posebno.
Kako vam izgleda muzička scena danas?
- Ima dobrih i loših stvari. Dobra je ta što ima puno muzike i da je fenomen di-džejeva prešao na drugi nivo. Loša stvar je to što ima dosta loše muzike jer danas svaki di-džej misli da treba da producira muziku, a da pri tom ne zna ništa o muzici. Danas zbog interneta svako može da postavi svoju muziku.
Kako se vaš stil vremenom razvijao?
- Moram da kažem da je moj stil evoluirao vremenom, ali sam i dalje zadržao svoj integritet. Ranije je postojala samo haus muzika, a sada postoji tehno, trajbal, trens, elektro i elektronska muzika. Međutim, ono što je važno je da treba i dalje da znate kako da ispričate priču, da podelite sa publikom neko životno iskustvo koje vas je oblikovalo kao umetnika. Ceo moj život se vrti oko di-džeinga i sve što sam ikada želeo je da ljudima puštam muziku.
Koji vam je kompliment koji ste ikada dobili najdraži?
- Onaj kada mi je majka rekla da me poštuje!
Similar topics
» Dejvid Koreš i zajednica
» Savršen makeup za novogodišnju žurku
» Liverpul sprema osam miliona funti za Klea!
» Savršen makeup za novogodišnju žurku
» Liverpul sprema osam miliona funti za Klea!
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu