NLO se srušio u austrijskim Alpama!?
Strana 1 od 1
NLO se srušio u austrijskim Alpama!?
NLO je navodno pre sedam dana viđen nedaleko od Hrvatske, u austrijskim Alpama. Prvi izveštaji govore kako se pri pokušaju spuštanja verovatno srušio…
Nemački središnji istraživački centar za vanzemaljske fenomene (CENAP) objavio je kako je 8. decembra jedan svedok na nebu iznad tirolskih Alpa naveče oko 20.30 sati ugledao svetleću užarenu kuglu, a uveren je da se radilo o NLO-u.
U izveštaju CENAP-a još piše kako bi Austrija lako mogla postati ‘svedokom’ pokušaja sletanja NLO-a. Prvi izveštaji govore kako se NLO u pokušaju sletanja srušio i za njim još uvek traje intenzivna potraga.
„Video sam izrazito svetlu užarenu kuglu na nebu kako ide od istoka prema zapadu. Bila je puno svetlija od Jupitera. Do trenutka kada je nestala prošlo je prilično puno vremena. Čini mi se da sam na njenom odlasku čuo nekakvo glasno piskanje“, rekao je svedok CENAP-ovim ljudima.
CENAP je smešten u nemačkom Mannheimu, a trenutno pokušavaju pronaći nove svedoke ili potencijalne snimke misterioznog NLO-a iznad Alpa.
Dok traje potraga za delovima letelice, mnogi se pitaju je li ovo možda novi ‘slučaj Roswell’, ili se, pak, tek radi o tome da su meteori zapalili nebo i bujnu maštu svedoka.
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu