Bez ograničenja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lopovi ukrali sef prepun zlatnog nakita

Ići dole

Lopovi ukrali sef prepun zlatnog nakita Empty Lopovi ukrali sef prepun zlatnog nakita

Počalji od Tornado 2010-12-23, 01:48

Lopovi ukrali sef prepun zlatnog nakita 102462_1004zlatarapljacka0015fotod1004milenkovic_f
Odneli kasu i sef težak više od 100 kilograma

Beograd - Nepoznati lopovi obili su pretprošle noći zlataru “Tesla” u Tržnom centru “Enjub” u Ulici Jurija Gagarina u Novom Beogradu i odneli zlatan nakit vredan 15 miliona dinara. Pljačkaši su razvalili katanac na ulazu u tržni centar, a zatim obili vrata zlatare i izneli sef težak više od 100 kilograma u kome je držan nakit.

Pošto je kasa bila preteška za nošenje, razbojnici su je vukli i gurali po podu, o čemu svedoče tragovi na pločicama. Pored kase, lopovi su iz zlatare odneli i priručni sef pun zlatnog nakita. Pretpostavlja se da su lopovi u zlataru provalili između jedan i pet sati, jer se sat po ponoći zatvara kafić koji je preko puta zlatare.

- Ne mogu da verujem da je neko mogao da se ušeta u zlataru i da me pokrade a da obezbeđenje to ne primeti. Držim još jednu zlataru u gradu i ranije su pljačkali moje radnje, ali na ovaj način nikad. Nisam bio osiguran i ne znam kako ću da nadoknadim štetu - kaže za “Blic” Dragan S., vlasnik zlatare.

Provalu je uočila čistačica kada je u pet sati došla na posao i o tome odmah obavestila policiju.

- Videla sam da je katanac na ulazu u tržni centar obijen, ali sam pomislila da je neko od vlasnika radnji dolazio u toku noći. Često obijaju katance jer nemaju ključ od ulaznih vrata. Tek kasnije sam primetila da su vrata zlatare razvaljena - kaže čistačica koja je insistirala na anonimnosti.

Radnik obezbeđenja koji je dežurao te noći nije primetio pljačku.

- Došao sam u smenu ujutro i kolega koga sam zamenio rekao mi je da nije bilo nikakvih problema. Posle sam video policiju kako dolazi i tek onda sam saznao da je zlatara opljačkana. U tržnom centru je 350 lokala, a često se dešava da neko razbija izloge i pljačka radnje, ali samo danju - priča za “Blic” radnik obezbeđenja.

Lopovi su osim zlata i nakita sa sobom odneli i video nadzor, odnosno trake na kojima su snimci provale. Vlasnik zlatare tek treba istražnim organima da dostavi spisak ukradenog nakita.

BLIC)
Tornado
Tornado
Admin
Admin

Broj poruka : 13254
Datum upisa : 04.09.2010

https://nisam-tu.4umer.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu