Pogledajte kako izgleda strašna Čupakabra
2 posters
Strana 1 od 1
Pogledajte kako izgleda strašna Čupakabra
Nakon što je pre nekoliko dana farmer iz Lebanon Džankšna u Kentakiju u svom dvorišti ustrelio čudnu životinju, sa šiljatim ušima, dugim repom i bez ijedne dlake na telu, počela su nagađanja da li je to čuvena Čupakabra, krvožedno čudovište koje ubija koze i pije njihovu krv.
Urbana legenda o monstrumu koji seje strah po Americi prvi put se pojavila pre 15 godina u Potroriku a zatim se poput požara proširila i na Južnu Ameriku, Meksiko i južne države Amerike.
Mark Kotren koji je ubio životinju veličine kućne mačke navodi da mu je bilo čudno kako je ona uspela da preživi zimu bez krzna kao i da je sačuvao njene ostatke kako bi ih analizirali stručnjaci.
Sa druge strane, Sem Klajts iz zoološkog vrta u Luivilu, kaže da bi morao da vidi telo ubijene životinje da bi utvrdio o kojoj se vrsti radi, kao i da mu na osnovu fotografija, misteriozno biće liči na rakuna ili psa.
“Najverovatnije se radi o životinji koja je uobičajena u ovom delu Kentakija i koja je obolela od neke bolesti. Često se dešava da ozbiljno bolesne životinje izgube krzno i postanu skoro neprepoznatljive”, smatra Klajts.
Svojevremeno je jedna epizoda “Dosijea X” bila posvećena Čupakabri, i Molder i Skali bi sigurno ovu najnoviju zavrzlamu rešili za tren oka.
Re: Pogledajte kako izgleda strašna Čupakabra
Eh... a ja mislila da je Cupakabra cupava... i visoka...
Pa.... koliko ih ima ?
Sta ja znam... ono stvorenje mi ne lici na cudoviste... drzala bi kao
ljubimca...
paa ne liči kad se ošišalo i sredilo za poziranje..
čekaj neki mesec da mu poraste 'tepih' pa ćeš vidiš..
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu