Energetski vampiri
4 posters
Strana 1 od 1
Energetski vampiri
Energetski vampiri su ljudi koji svesno ili nesvesno otimaju od ljudi energiju. Postoji učenje o energijama i svetlosti, svaka misao nosi odredjenu energiju i može se preračunati u neku boju ili u količinu svetlosti. Kada je neko energetski vampir on svojim svesnim ili nesvesnim mislima crpi energiju iz drugog bića i to moze raditi najobicnijim razgovorom ili čak prisustvom.
Oni vole da se druže s vama...pricaju kako im je jako lepo u vasem prisustvu..a kada odu osećate se kao isceđeni limun...
Kakva su vaša iskustva sa takvim 'vampirima'??...
Oni vole da se druže s vama...pricaju kako im je jako lepo u vasem prisustvu..a kada odu osećate se kao isceđeni limun...
Poslednji izmenio Tornado dana 2010-09-24, 09:11, izmenjeno ukupno 1 puta
Re: Energetski vampiri
Bilo je par osoba u mom zivotu ali sam upela da ih sklonim od sebe...
zvezdica- Broj poruka : 431
Datum upisa : 13.09.2010
Godina : 42
energetski vampiri su tako iscrpljujući da mislim da je osećaj posle njihovg usisavanja naše pozitivne energije gore nego da sam ceo dan kopao na njivi...
Tornado ::Energetski vampiri su ljudi koji svesno ili nesvesno otimaju od ljudi energiju. Postoji učenje o energijama i svetlosti, svaka misao nosi odredjenu energiju i može se preračunati u neku boju ili u količinu svetlosti. Kada je neko energetski vampir on svojim svesnim ili nesvesnim mislima crpi energiju iz drugog bića i to moze raditi najobicnijim razgovorom ili čak prisustvom.
Sorry, ovo ti je tema za mistiku i paranormalno...
U psihologiji postoji kolokvijalni naziv "emocionalni vampiri" koji obilježava hiperaktivne osobe sklone pretjeranim emocionalnim zahtjevima spram drugih. Ukoliko su ti zahtjevi zaista pretjerani i van domene uobičajenih primanje-davanje odnosa, govorimo o psihopatologiji. Zapravo, ovdje je dosta prisutna dilema koja se pojavljuje kada se raspravlja o dispozicijama spram psihopatološkim poremećajima u kontekstu kulturalnih modela. U nekoj npr. kulturi gdje su "emocionalni vampiri" česta i prihvatljiva pojava njihov stil i način odnošenja ne bi tada imao obilježja neželjenosti i patološkog, odnosno, radi se o kulturalnoj uvjetovanosti.
californiamen- Broj poruka : 1260
Datum upisa : 22.09.2010
ima ljudi koji me smore sa glupom i praznom spikom, ali nije da mi netko oduzima energije. Malo mi ovo previse fantastik
Passion- Broj poruka : 991
Datum upisa : 23.09.2010
pa sad...kad te smori...nazovi kako hoćeš to Pass...
u svakom slučaju deluje negativno na psihu...
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu