Ko će sa Obamom na doručak
Strana 1 od 1
Ko će sa Obamom na doručak
Beograd -- Na molitvenom doručku u Vašingtonu i ove godine uglavnom iste zvanice iz Srbije. Pozivnice stigle Dačiću, Draškovićima, Nenadu Popoviću, pišu "Novosti".
(Beta)
Lider SPS Ivica Dačić ići će i ove godine u Vašington na tradicionalni molitveni doručak, dok za trpezom neće biti Vlajka Senića, koji je čak šest puta bio gost.
Pozivnice za skup, koji će se u američkoj prestonici održati početkom februara, već su podeljene, a osim Dačića, sa Barakom Obamom ”doručkovaće” i vođa SPO Vuk Drašković i njegova supruga Danica.
Na spisku zvanica ponovo je i Nenad Popović, potpredsednik DSS.
"Dobio sam poziv i najverovatnije ću ići. To je prilika da se sretnem sa visokim predstavnicima američke administracije i uglednim kongresmenima. Prošle godine sam, recimo, imao koristan susret i sa španskim premijerom Sapaterom, koji je bio specijalni gost“, kaže Dačić.
U SPO potvrđuju da je njihov lider ponovo na spisku zvanica i da će preko Atlantika da se otisne sa svojom suprugom Danicom, koja je takođe pozvana.
"I ove godine sam dobio pozivnicu“, otkrio je Nenad Popović, ne precizirajući hoće li ponovo da ”zapuca” u Ameriku.
Od verskih poglavara pozvan je, kao i lane, muftija srbijanski Muhamed Jusufspahić. On je kratko rekao da bi ”trebalo da ide”.
Za razliku od prethodnih godina, Vlajka Senića i bivšeg generalnog inspektora MUP Vladimira Božovića mimoići će kukuruzne pahuljice i đus.
"Nisam dobio poziv. Dosta je bilo, neka sada idu drugi ljudi“, kaže Božović.
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu