Nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari
4 posters
Strana 1 od 1
Nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari
Da li pratite slepo trendove i koliko često kupujete garderobu? Da li uopšte "smete" da kažete da ste kupili nešto kod Kineza? Da li vam se čini da su možda ovaj svet zaposeli materjalisti?
Re: Nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari
slažem se sa tom parolom " Nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari"...
bolje jedna ali vredna, mada smo svi mi ponekad navikli da kupimo jeftinije baterije za daljinac i posle toga brzo crknu pa trči opet u prodavnicu, nego kupiti 'duracel' , kvalitetnije a skuplje...
U ormaru imam i puno markiranih stari i puno kineskih stvari... Kupujem ono sto mi se svidja i sto cu da nosim, a ne da mi skuplja prasinu po kuci bezveze... Nije mi bitna marka, niti mi je bitno misljenje drugih o tome... Bitno je da sam ja tim zadovoljna...
lepo recenonexy92 ::U ormaru imam i puno markiranih stari i puno kineskih stvari... Kupujem ono sto mi se svidja i sto cu da nosim, a ne da mi skuplja prasinu po kuci bezveze... Nije mi bitna marka, niti mi je bitno misljenje drugih o tome... Bitno je da sam ja tim zadovoljna...
pedaa- Broj poruka : 252
Datum upisa : 16.09.2010
pedaa- Broj poruka : 252
Datum upisa : 16.09.2010
Similar topics
» Jeftine ideje za novi izgled starog nameštaja
» Dvadeset minuta dovoljno za dojenje
» Zašto je nekim ljudima dovoljno samo par sati sna?
» Ovo nisam ja....
» Đoković: Drago mi je što nisam razočarao Anu!
» Dvadeset minuta dovoljno za dojenje
» Zašto je nekim ljudima dovoljno samo par sati sna?
» Ovo nisam ja....
» Đoković: Drago mi je što nisam razočarao Anu!
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu