Astečka astrologija - Zmija - Ljubav i odnosi

Ići dole

Astečka astrologija - Zmija - Ljubav i odnosi

Počalji od Tornado taj 2011-01-02, 06:35Po opštem pravilu, imaćeš vrlo malo strpljenja za svoju okolinu, mada si sposoban za ljubaznost i nesumnjivu nežnost. nećeš biti naročito tolerantan, velikodušan, niti ćeš imati puno razumevanja za druge. Utoliko gore za tebe! Izmedu tebe i ostalih, uvek će postojati odnos pobednika i pobedjenog.

Preziraćes ga. Kada se tvoje srce zaintresuje i kada se zažare tvoja čula, potpuno ćeš se prepustiti svojim ljubavnim strastima. One će postati tvoj život, tvoj cilj, tvoja budućnost. Ali, dosetićeš se da uneseš i po koje zrnce mržnje u svoje ljubavne izjave i ponašanje, kako bi postalo uzbudljivije! Sem toga, plešćeš mreže, ne bi li zarobio onoga koga voliš. Često ćeš osećati teskobu zbog osećanja onog drugog, i ukoliko više voliš, više ćeš patiti. Voleti tebe, značiće proces nežnosti i gorčine, uzbudjenja i umora. Imaćeš despotska osećanja, koja neće nikoga zaobići, i ljubavno zadovoljstvo kod tebe će često prerastati u bol. Ali u tvom ljubavnom životu neće sve baš biti tako žestoko, biće tu i dragih kamenova...

Bićeš velikodusan prema voljenoj osobi, predaćeš joj tvoj život i svoje telo, nije nemoguće da zbog nje "prodaš dušu djavolu". Rukovodjen svojim burnim strastima, nećes oklevati da "umreš" od ljubavi. Ali, ti si tako skrojen, da je ova ideja o psihološkoj smrti paralelna sa idejom o iskupljenju i obnovi. Radi lepšeg života, tvoje partnerke treba da prihvate da izvrše samoubistvo iz ljubavi prema tebi. Da bi te zavolele, ništa bolje nego da se pojave prerušene u kamikaze!

Sinastrija sa saputnicima

Znak Zmije i Mesec Vode

Biće nesporazuma u vašem ljubavnom odnosu. Ne postoji zajednički kodeks osećanja, koji bi vam omogućio zajednički put. Tvoja partnerka je nezavisnog duha i srca, želi da bude slobodna i neće tolerisati tvoja sentimentalna iziskivanja. Neće joj se svidati tvoji besovi, koji su ponekad predigra strastvenih zagrljaja i pomirenja.
Partneri, rođeni u mesecu vode, su previše sentimentalni i romantični, da bi bili samo čist mužjak ili ženka. Smatraćeš njenu senzualnost stidljivom i previše skromnom. Ipak, ova ovako ranjiva osoba moći će da te razume i napraviće sve moguće ustupke iz ljubavi prema tebi - tako da je na tebi da inteligentno iskoristiš ovu partnerku, koja možda malo poštuje konvencije koje su tebi potrebne da bi se osećao sigurnim, ali koja je veoma privlačna zbog svoje originalnosti i spontane velikodušnosti. Znak Zmije i Mesec Proleća

Vrlo ćeš teško razumeti ovu partnerku krhke senzibilnosti. Sem toga, nezadovoljan zato što ne možeš uvek da shvatiš njene mehanizme, nećeš moći da izbegneš da joj ne naneseš patnju. Ali, ovo neće sprečiti da imate privilegovane odnose, jer postojaće dijalog između vašeg nesvesnog, ma koliko ti to ne želeo. Imate iste dispozicije za intuiciju.

Tebi će smetati neuhvatljiva osećanja ove partnerke, koja je, s druge strane, toliko nežna i nadarena osobitom senzibilnošću. Ipak, ako ima tolerancije i razumevanja, možete stvoriti kreativnu zajednicu. Doći ćete dotle, da ćete se posvetiti drugima. Tada ćete obrazovati jednu jdinstvenu ćeliju, i vaš uticaj na okolinu biće blagotvoran. Povedi računa o izrazitoj psihološkoj ranjivosti ove partnerke, pošto je vrlo povredljiva, teško će podnositi čak i najmanje izlive tvoje ironije. Ukratko, zajedno se nećete dosađivati!

Znak Zmije i Mesec Cveća
Tvoja partnerka će ti se dopadati zbog njene imaginacije i ambicije. Ocenićeš je kao osobu koja govori dobro (i mnogo!) o sebi, jer je pomalo sklona hvalisanju, ali i kao osobu koja ima intenzivan unutrašnji život. Dopadaće joj se isto što i tebi, to jest, intimna, čak usamljenički život u kome - ipak, blagostanje i materijalni uspeh neće biti zaboravljeni. Osim toga, imaće u sebi nečeg tajanstvenog i mistifikujućeg, što će negovati da bi te zavela.
Sve će te ovo privlačiti, ali će ti ponekad i smetati. Dobro ćete se razumeti, naročito u pogledu fizičke i psihičke saradnje. Ova dvostruka osoba, istovremeno krhka i snažna, umeće da uzbudi tvoju seksualnost. Tvoja nagonska i agresivna priroda moći će potpuno da se otvori. Sa ovom partnerkom, tvoja seksualnost biće začinjena erotizmom s mrvom perverzije.

Znak Zmije i Mesec Polja
Ma!o je izgleda da vaši ljubavni odnosi budu ružičasti! Tvoja partnerka je sva vatra! U seksu - puno traži, nervozna je i iznad svega, nikada ne okleva da napadne onoga ko joj se suprotstavlja. A, budući da si i ti uvek spreman da isučeš mač, sigurno je da ćete imati dvoboje, koji mogu prerasti u dramu. Osim toga, ti si vrlo povredljiv na sve što je u vezi sa stvarnošću i apsolutnim tvojih osećanja. Međutim, tvoja partnerka, podstaknuta snažnim nagonima, biće ponekad sklona da potraži uzbuđenja izvan vaše ljubavne veze. Svađa će za vas biti nešto najnormalnije. Pomirenje će se zasnivati na „visokoj voltaži" seksa.

Vaš par neće biti slika mirne sreće. Vaša očajanja često će vas dovesti do ivice razdvajanja. Ali, nije nemoguće da, kada prođe vreme sukoba, vaše pomirenje bude kreativno. U stvari, zanos i energija tvoje partnerke koristiće tvojoj koncentraciji i efikasnosti tvoje intuicije, tako da ćete moći da stvorite izuzetne zajedničke projekte! Postoji još jedna opasna tačka: vaši zahtevi u ovom odnosu. Tvojoj partnerki su potrebni kontakti sa spoljašnjim svetom, novi i uvek obnovljeni odnosi; tebi je za sreću potreban intiman ambijent, i ljubavni, ali i razjareni duo. Tvoje mržnje ne prestaju da budu ljubav.

Znak Zmije i Mesec Suše
Dobro ćete se razumevati. Vaše senzualnosti su podjednako požudne. Imate potrebu za uzbuđenjima, mada će tvoja biti više „intelektualizovana", nego kod tvoje partnerke. Ona će ti doneti sigurnost, kako u pogledu života udvoje, odgajanja dece, uređenja kuće, tako i u finansijskom smislu. Ekonomična, možda čak i cicija, umeće da organizuje kućni budžet. Ali, pre nego što dođe do bračnog života, moraćeš da je omekšaš razumevanjem i blagim pristupom. U stvari, ova saputnica je mudra i, čak, nepoverljiva. Pošto zna da je fragilnog srca, uvek je predostrožna, kako ne bi patila zbog ljubavi.
Imaš izuzetnu osnovu da je zavedeš: svoju seksualnost, koja nekome može izgledati komplikovana i dvosmislena, zato što su ti potrebna složena uzbuđenja Ali, kako je ova saputnica gladna i žedna ljubavnih uzbuđenja - a ti ćeš umeti da je zaspeš uživanjima - prihvatiće tvoja ponekad teško razumljiva raspoloženja, tvoj kritički duh i tvoje unutrašnje „probleme". Bićeš začin i otrov bez koga se ne može!

Znak Zmije i Mesec Soli
Ovo je odlična kombinacija, jer će se vase sposobno- sti nadopunjavati. Ipak, neće biti lako! Vaša sloga biće re- zultat uzajamne tolerancije i inteligencije. Ti si isključiv, posesivan, u ljubavi više agresivan no nežan, i nikada nećeš oklevati da u ljubavi raniš. Međutim, tvoja partnerka je slobodno biće, zavisno, pokretno; njoj su potrebne nove senzacije i brzo se zamara od ljubavne isključivosti. No, ti si dovoljno nadaren za preobražaje, tako da ćeš ti biti taj, koji će morati da svaki put ponovo zavodi ovu partnerku. Umećeš da podbodeš njenu radoznalost svojom požudnom intleligencijom, koja ceni tajne, i sposobna je za izuzetnu intuiciju.

Zavešćeš je, dakle, i zadržati, više duhovnim no čulnim putem. Ipak, treba da pripaziš na svoju preteranu ljubomoru, koja može da preraste u perfidnost. Tačno je da će tvoja partnerka pomišljati na neverstvo, ali od tebe zavisi da li će učiniti taj korak. Ako budeš umeo da savladaš svoja osećanja, i ako ne budeš dramatizovao svoja melanholična raspoloženja, možda se ona nikada neće usuditi da proveri kako je van kruga, koji je tobom omeđen.

_________________
Nije mi žao što kradu moje ideje, već ih oplakujem što nemaju svoje...

Nikola Tesla
avatar
Tornado
Admin
Admin

Broj poruka : 13254
Datum upisa : 04.09.2010

http://nisam-tu.4umer.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu